Pridem

Share Button

Na piknik, ki bo itak za en pljunek stran od mojega doma, tako da bi bilo že grdo, če ne bi prišla pogledat.

Piva ne maram, do čevapčičev mi ni, mravelj in komarjev imam itak na domačem vrtu več kot dovolj, a zanimiva družba je tisto, kar me prepriča, da tam moram biti.

Jaz in tale mali mož prideva.

Tam bo nekaj meni že znanih in dragih obrazov, katere bom z veseljem znova pozdravila, nekaj tistih, ki jih poznam in bi bila njihove družbe nadvse vesela in jih imam v Facebooku med svojimi prijatelji, sem povabila tudi sama …. in sedaj čakam, če se bodo morda le pofočkali.

Obstaja pa nekaj fac, ki jih nisem našla na Facebooku, nekatere še niti ne poznam,  a ker jih redno ali ne tako redno prebiram preko blogov bi me tokrat veselilo spoznati jih tudi v živo.

1tastar, 1danica, Vale, zvitafelgna, dr.Onyx, Nuša in Robi, easyPika, Ovca, Ateistek, DrFilomena, DrMagnum, Aleš Lisac in jackie4grace, Saša Einsiedler, radirka, alcessa, MC, Ciril Jazbec, Peter Kamničar, Anže, Domovoj in Feniks, če me slišite, pridite me pocukat za rokav in pojejte kakšen čevapčič še na moj račun!

Aja, lahko se pa prijavite tudi tukaj: http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=23197397982

Share Button
 • Aja, vsekakor me močno, močno zanima kdo je ta “prijazni” stric Nick, ki sicer nima bloga, a je očiten ljubitelj “prijaznega” komentiranja po različnih blogih.

 • Nick

  To je tisti, “ki nima bloga”.

 • Saša, hvala za prijazno povabilo! 🙂
  Jaz sicer ne pridem, ker sem:
  1. asocialen bloger; z ostalimi blogerji komuniciram izključno preko blogov (če niso ravno moji osebni prijatelji 🙂
  2. doma daleč nekje v provinci, na obronkih domovine
  3. ne-mesojed in bolj štorast športnik
  4. prvi šolski oz. delovni teden, gužva v službi.

  Vseeno pa vam seveda želim lepo zabavo in prijetno druženje!

 • Sem prav počaščena! Kam? Kdaj? A je že mimo?

  Ne obljubim, ampak nikoli ne veš! Aha, pri Domovoju zdaj nekaj berem… prvi šolski teden..aaaj… no ja, bom videla. Vsekakor hvala! Ampak vseeno bi rada vedela malo več.

 • @1danica; če klikneš na besedico “piknik” povsem na začetku mojega posta, boš prišla prav do bistva informacije. Človek (takšno je njegovo blogersko ime), ki je organizator, je tudi natančno zapisal kam, kje, kdaj itd.
  Drugače pa: jaz sem se v takšnole druženje podala lani na Bložič … poznala sem le par ljudi in še te le na dve tri besede in videz, a sem se tam počutila prav prijetno in spoznala nekaj novih ljudi. Pridi, no!

 • Načeloma ja. Stoodstotno pa zdaj ne moremobljubiti. Dovolj dobro?

  LP

  🙂

 • Dovolj 🙂

 • Saša, hvala, ampak, ravnokar sem izkoristila svojo porcijo prostega časa, zdaj bo treba prijeti za lo-, tipkovnico… Na žalost nisem tako samozavestna šoferka, da bi vzela avto, v 9 urah prevozila tistih 800 km, šla na piknik, potem pa nazaj… 🙂

 • Mogoče se pa prikažem 🙂 Je le to, da je malce sramežljivosti vmes, sploh ker nihče od poznanih noče iti oz. ne more. Če se najde, pa bom sigurno tam in pojedla kakšen čevap več in cukala za rokav 😉

 • @alcessa; sem si mislila, da ne boš potovala zaradi parih čevapčičev … ampak poskusiti ni greh, kajne?

  @Zvita T.v.; čisto razumem, ker se jaz počutim zelo podobno. Na Bložič v decembru ne bi šla, če me ne bi povabil konkretno nekdo od blogerjev in še to ne, če ne bi imela ob sebi oporo svojega sina, za katerega se lahko vedno izgovorim, da me “potrebuje” in se držim cel večer njegove sence. Ampak sem videla, da ni bilo hudo.
  Se mi pa dozdeva, da bom spet malce “zgubljena”, saj so tisti, ki jih poznam, že odpovedali. Se bom pa spet za hlače svojega dvanajstletnika držala. 🙂

 • Hej Saša,

  hvala za povabilo, če me nebi linkala, bi piknik gotovo spregledal, sem malo out zadnji mesec 🙂
  90% pridem.

  Lp, A

 • Pingback: Blogijada 2008 - se vidimo? :: Anže Žnidaršič()

 • Žal, Saša, ner bo šlo. 🙁
  Namesto da bi se kopalnice lotili 10. 8. smo se je tri tedne kasneje in trenutno sem sredi luščenja stropa, nakar me čaka še kitanje in beljenje, da bodo majstri v ponedeljek lahko končali še ostalo, da po več kot tednu dni končno ne bomo več živeli na gradbišču in se bomo spet umivali 🙂
  Hec, saj to smo se zdaj tudi, vendar ne doma.
  Upam, da bodo še priložnosti. Tale September imam kar nabit z vsem mogočim.

  Imejte se super fajn, upam, da vas spoznam kdaj drugič, pa kakšno malenkost pojej ali popij na moje zdravje. Če se ti bo kolcalo, bo zaradi mene!

 • Ups, septembra nikoli ne pišem z veliko ostalih mesecev tudi ne…

 • za zvezdo in presenečenje večera bi lahko povabili znanega komentatorja Luko in njegov link chats.09.org …. Redko kateri bi z njim izmenjal kaj lepega 🙂

 • Nick

  aja, mene tud lahko kauntate aut

 • Glede na to, da je Nick še pravočasno javil, da ga ne bo, sem tudi jaz obupala nad piknikom. BV, če pa ga ne bom mogla spoznati!
  Šala. Res pa je, da sem požrla besedo in me na piknik ni bilo. Če bi piknik ostal na stari lokaciji – v naši soseski, bi se lahko oglasila tako mimogrede, da pozdravim, rečem par besed, nato pa odjadram naprej, a Iški Vintgar je vseeno preveč od rok.
  Ja, žal nam vikende vedno bolj kroji tenis, ki ima pri nas absolutno prednost.

 • nick

  Saša, pametna odločitev. Tenis je dobra odločitev, jaz ga sicer ne igram, vendar s tenis loparjem igram badminton in ti povem, da sploh ni slabo. Namenski lopar za badminton je pač prešvoh in preigračkast zame.

  Ob nedeljah pa grem raje malo na zrak, danes v gmajno po gobe in klope. Nisem dobil veliko, trideset dek lisičk in štiri marfele, klopa pa letos še nobenega. Saj bo bolje :))

 • nick

  seveda MARELE

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih