Išče se priden, pameten, spreten in oh in sploh

Share Button

pisarniskidelavci.jpgPa ne za ožent! Če že pišem blog in če ga sploh kdo bere ….to niti ne vem natančno ….potem sem sklenila, da to prednost danes izkoristim in mogoče tako tudi preverim, kdo te vrstice sploh bere.

Torej: pri nas v službi iščemo nove ljudi. Kakšne šola ipd.? Pomemben je predvsem attitude! Status študenta, pripravništvo, redna zaposlitev, neredna zopslitev 🙂 od doma, iz pisarne, aviona, faksa … vse to se bomo dogovorili, le če je želja in volja.

Kje? Na Koprski 106/b v Ljubljani. Delamo od 8h pa do polnoči. Joke! Imamo redni delovni čas – 40 ur na teden. Trenutno smo ekipa 10-ih mladih ljudi ….no, dokaj mladih, če štejem Tomaža, Mirkota in sebe, ki smo najstarejši še v ekipo mladih 😉 in povsod po malem malce škripa od prevelike količine dela, zato težko rečem, da potrebujem nekoga, ki bo delal ravno to in to. Pred kratkim sem izvedela, da se mi obeta nova pordniška (1 dekle je že nekje na prvi tretjini svojega porodniškega dopusta) in to obdobje bo treba prebroditi. Najraje bi koga, ki ga ni strah dela, novih izzivov in si želi predvsem pridobiti veliko znanja. Tega je pri nas vedno na kupe 🙂

Če vas zanima ali poznate koga, ki bi ga morda zanimalo, pošljite mi mail na sasa@sasagercar.com

Tukaj pa so linki za tiste, ki bi radi o podjetju vedeli kaj več : iz sedeža našega podjetja vodimo 3 različna podjetja: AMEC d.o.o. Ljubljana, in pa podjetje v Sloveniji N-21 d.o.o. in podjetje na Hrvaškem Avete d.o.o., ki pa oba delujeta pod brandom Network Twentyone. N21Corp predstavitev, ali pa le krajša prezentacija za del, ki ga pokrivamo mi.
Za tiste, ki pa vas zanima še kaj več, sem začasno odprla članski pristop na spletno stran, ki je namenjena našim članom. Na stran se lahko prijavite z mail naslovom: sasa@sasagercar.com in vstopno kodo: test

Share Button

11 komentarjev

 1. Val - april 2, 2007 17:12

  Kaj pa se sploh dela v vašem podjetju oziroma katero podjetje je to? Razumem, da bi se delalo vsega po malem, ampak vsaj približen opis nalog bi bil dobrodošel. Da bom vedela naprej povedat:)

 2. Anej - april 2, 2007 21:18

  Ja, kaj več o delovnem mestu, ki bode biti zasedeno, bi bilo dobrodošlo. Ljudje načeloma sprašujejo veliko vprašanj, ko jim govoriš, da jih nekje čaka delovno mesto…

 3. sasa - april 2, 2007 21:20

  Opisovala kaj naše podjetje dela nisem, kajti to danes bolj kot jaz naredijo spletne strani namenjene temu. Dodala bom nekaj linkov na spletne strani podjetij, ki jih koordiniramo iz sedeža v Ljubljani. Poleg tega pa se da določen vtis o podjetju dobiti tudi iz mojih postov, ki so zapisani pod kategorijo in stranjo “Je treba delat”.

  Ker linki v komentarjih ne delujejo, jih bom dodala kar na konec samega posta. Jon, kakšen nasvet za naslednjič?

 4. Ziga - april 2, 2007 21:56

  A se Anže ni javil?
  🙂

 5. Jon - april 3, 2007 16:17

  http://www.komentarji-delajo.com

 6. Jon - april 3, 2007 16:19

  Torej – linki tut v komentarjih delajo, ampak vidim da je Sasa ze sama pogruntala pravo resitev in popravila post 🙂

 7. sasa - april 3, 2007 16:21

  Da stestiram še jaz. http://hujsanje.wordpress.com/ A si siguren, ker meni se med pisanjem ne podčrta in z nobenim znakom ne pokaže, da bi to delovalo. Bom potrdila komentar in potem preverila.

 8. Val - april 21, 2007 16:57

  Ste že imeli kaj sreče?

 9. Val - april 21, 2007 16:59

  Aja, drugače se mi sliši še kar zanimivo, ampak trenutno mi je kar zelo všeč tukaj, kjer sem…Pa še to, če bi prišla k vam, potem ne vem, če bi si upala napisati še kak komentar k tvojim objavam:-)

 10. sasa - april 21, 2007 17:20

  Se kaže nekaj. Nič dokončnega. Vidim pa, da sem te s svojim komentarjem na tvojem blogu sprovocirala, da si šla brat moj starejši prispevek 🙂
  Ja, če si pa pri nas v službi, potem pa ne smeš nič iskrenega zapisati …sploh pa noben komentar na blogu o mojem hujšanju …imam v pogodbi, da gre stimulacija navzdol 🙂

 11. Val - april 21, 2007 17:34

  He he he…ta tvoj prispevek sem že prebrala takrat, ko je bil objavljen, tako da…se pa vračam malo nazaj, da pogledam tvoje odgovore…Sprovocirati mene…not an easy job to do! A vseeno ne poskušaj, prosim:-)

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih