Tri kave na dan?

Share Button

Vsak dan prebiram spletne dnevnike svojih spletnih sosedov… včasih komentiram, pogosto ne.
Komentiram pri tistih mojih stalnih spletnih znancih. Ne vem zakaj le tam …najbrž se tam počutim domače, sproščeno …. ali pa so morda prav ti avtorji pisani meni na kožo in imam konkretno mnenje le na prispevke, ki izhajajo iz razmišljanja istih avtorjev.

Danes sem pri Hirkani naletela na zanimivo razmišljanje o komentarjih. Pri njej še nisem pustila svojega komentarja pa vendar je današnji prispevek tak, kot bi zapisano prišlo izpod mojih prstov. In kaj naj zapišem k temu? Ti si carica!? Bravo? Smeškota? Kot vedno doslej – nič od tega …bom še vedno raje ostala le tihi in zvesti bralec.

Tudi jaz se včasih otroško veselim novih komentarjev in sem mnogokrat že zasvojena od klikanja in upanja, da se bo nekje le našla usmiljena duša, ki bo zapisala nekaj moji duši prijetnega in prijaznega in bi bom najbrž močno depresivna, ko bom prvič naletela na krut in grobo žaljiv komentar.

In danes sem ugotovila, da punca tudi rada pije kavo. Tudi jaz z lahkoto pridem do tretje. In nato se preusmerim na čaj.

Share Button

13 komentarjev

 1. Hirkani - april 21, 2007 15:26

  Hej,
  hvala za tracback. Vidim, da imava kar nekaj skupnih zanimanj, od kave do hujšanja. Ponavadi se ustavim pri drugi kavi v dnevu, ampak včeraj je bil izjemen dan.

  Seveda so vsi komentarji dobrodošli, tudi “carica si” ampak slednji le ne prevečkrat 🙂

 2. sasa - april 21, 2007 17:17

  Ja se vidi, da sem starejša, ker jaz sem se pred dvemi leti še ustavljala pri drugi. Joj, kako to gre ….se bom tam pri 70 ustavila šele pri 5.? 🙂

 3. Val - april 21, 2007 17:26

  Meni so pa rekli, da je kava le izgovor za pavze:-)

 4. sasa - april 21, 2007 17:30

  To si ti sigurno teli tvoji sedanji šefi povedali …saj bi jaz tudi, ampak težko v drug “papir zapakiram” nekaj, čemur jaz zase pravim nujen pripomoček za aktivno dnevno funkcioniranje.

 5. Val - april 21, 2007 17:37

  Ne ne ne, sploh mi niso šefi povedali, če mene vprašaš, so moji šefi še preveč tolerantni do teh odmorov za kavo in pa cigarete…Ah, moj vidik! Sicer pa tudi jaz kdaj spijem kavo…Nič nimam proti kavi, pa naj bo izgovor za pavzo ali pa za druženje, dokler vse štima, ko je konec dneva:)

 6. sasa - april 21, 2007 17:47

  Sem rekla, da bi te imela pri nas!! Takšne rab’mo! Bom tvoj odgovor kar natisnila in uokvirila pa ga postavila v kakšno našo konferenčno ….ali še bolje tja, kamor jih nekaj še vztrajno hodi na čik pavzo. 🙂
  Sicer pa Val, sedaj pa en tak “mamast” nasvet (bi rekel Žiga), sama sem še vedno tudi (samo) zaposlena in nekomu podrejena, pa čeprav so moji šefi danes precej daleč – v Ameriki, vendar sem se vedno dovolj dobro vzpenjala po službenih hierarhičnih lestvicah ….po mojem predvsem na račun takšnega razmišljanja, kot ga imaš ti. Na račun spola se nisem mogla (moške še vedno preferirajo :() in na račun šol tudi ne, saj faksa nisem nikoli dokončala.
  Torej je moral biti to ODNOS. In kapo dol pri tvojem razmišljanju. Ne samo tukaj, tudi na tvojem blogu.

 7. Hirkani - april 21, 2007 18:51

  A tako, da bolj ko si star, več kofeta popiješ? Na, ta je pa dobra!

  Najprej sem se odrekla cigaretom, nato sladkarijam, na zdaj razmišljam da bi se lahko še kofetu. Itak pijem instant, ne taprave turške. Te ne maram. Na kaj pa bom potem sploh še navlečena?

  Na-a, ne bom. Pitje kave je meni obred. Čas, ko se malo zaustavim, dvignem noge in se porazvajam. Otroci dobro vedo, da ko mami pije kavo in lista časopis, nimajo kaj težit.

  Kava v službi pa žal nima tovrstnega dobrodejnega učinka, ker jo ponavadi pijem nad tipkovnico in med delom. Tako ‘uzput’. Samo zato, ker mi zadiši.

  Kar se tiče napredovanja v službi (heh, pa sem zavila še sama off topic) je pa pri nas žal tako, da lahko – samo če naredim doktorat. Pa če pijem kavo ali ne.

 8. Saška - april 21, 2007 21:18

  Očitno moram post na temo napredovanja v službi napisat. Ja, Hirkani, težko je, ko sam postaviš pravila, potem jih pa rušiš na vseh področjih 🙂

 9. Val - april 22, 2007 08:53

  Saša…tvoje besede so mi polepšale dan (joj, sama se takim pocukranim izjavam, tipičnim za hollywoodske sladkorčke, izogibam, a res ne vem, kako naj povem to drugače…)

 10. pinocchio - april 23, 2007 14:17

  Če je zgolj nov komentar razlog za lepši dan, ti z veseljem polepšam dan. Veselijo me ljudje, ki znajo ceniti drobne malenkosti!

 11. sasa - april 23, 2007 14:24

  Hvala, hvala. Poleg sončka in rojstnega dne meni najdražje osebe, sem dobila še prijazen komentar 🙂 🙂 🙂

 12. sasa - april 23, 2007 14:24

  In zakaj tisti vmesni ni ratal rumen? 🙂

 13. Val - april 23, 2007 19:27

  Meni noben ne ata rumen, pa imam zacahnjeno, naj oklepajčke spremeni v smiley-je…Noče:(

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih