Evo mojih 5 minut ..ajde, 2 minuti :)

Share Button

Za tiste, ki mojega stasa in glasa niste uspeli videti na včerajšnjih Trenjih, pošiljam link do posnetka, ki bo na spletu cel teden. Mene najdete tam približno na 62 minuti posnetka. Tako boste vi lahko že vnaprej vedeli, koga pocukati za rokav na Blogresu …jaz bom namreč tam. 🙂

Sicer pa dobila sem že repliko na svojo izjavo, da ne hujšam ZASE, temveč ZA DRUGE. Kaj pa menite vi?

Share Button

8 komentarjev

 1. Morska - maj 25, 2007 15:58

  Mislim, da prav nihče ne izboljšuje svojega videza samo zase. Je pa morda malo pretirano, ako to počnemo res samo za druge. Kajti to potem lahko pomeni tudi, da delamo nekaj, kar ni v skladu z našimi željami, ampak s pričakovanji drugih in je pogojevano – v smislu, da nas bodo sprejemali samo, če bomo taki pa taki. To pa ni ravno zdravo, saj nikoli ne moremo povsem ugajati drugim.

 2. Morska - maj 25, 2007 16:00

  Še tega sem se spomnila. Če bi osebno hotela bolj ugajati drugim in zato nekaj narediti, bi si dala povečati prsi. Ker pa to ni v skladu z mojimi resničnimi željami (no kdaj me res prime in si rečem, pišuka zakaj nimam večjih, a na koncu mi je nekako najbolje tako kot je), tega ne naredim.
  Pa ne razumet narobe… ne obsojam te, sam mislim, da tega dejansko ne počneš samo zaradi drugih, ampak tudi zato, ker bi ti rada imela nekaj kilogramov manj.

 3. Super Tine - maj 26, 2007 15:54

  TAKO SE DELA!!!
  zdrav duh v zdravem telesu, se dobro vidi, da uspešno krotiš tiste fitnes naprave…

  aja, od posameznikove želje je odvisno za koga kaj dela, kaj pa si drugi mislijo pa lahko le pripomore ali pa ne k odločitvi, seveda pa so to lahko samo domneve… =D

 4. Dieta & Hujšanje - junij 12, 2007 14:32

  >Sicer pa dobila sem že repliko na svojo izjavo, da ne hujšam ZASE,
  >temveč ZA DRUGE. Kaj pa menite vi?

  Če bi meni kdo rekel to, bi mu odvrnil z eno samo besedo: DOKAŽI!

  🙂

  Sašo

 5. sasa - junij 12, 2007 15:56

  Kaj naj dokažem? Kako pa se dokaže, da ne hujšaš zase, ampak za druge? In kako se dokaže, da hujšaš zase in ne za druge?

 6. Pingback: Hvala Teja Grapulin « Hujšanje s Sašo

 7. Pingback: Ponoven začetek je težak « Hujšanje s Sašo

 8. Pingback: Človeške vrednote » Saša Gerčar

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih