Kako se poročiti ….

Share Button

Brez Jake tokrat … v kino sva odšla le midva s Tomažem, prepričana, da si ogledava film, ki ga vsi hvalijo, čeprav ima nemogoč naslov v slovenščini, Napumpana. Pol ure pred začetkom filma je bila kolona skoraj okrog in okrog celega predverja Koloseja, na ekranu pa tik preden sem prišla na vrsto, zapisano da so le še 4 mesta prosta. Halo?! Kaj dogaja zadnje čase s filmi? Kaj se filmov res ne da več potegniti z neta, da so dvorane polne?

Ker filmov res ne želim gledati iz prve vrste, sem se odločila za nakup vstopnic za povsem drug film. Francoska romantična komedija Kako se poročiti in ostati samski je film, ki seka. Evropski film s preprostim in učinkovitim humorjem naju je nasmejal do solz. Ne morem reči drugega, kot da si ta film morate ogledati!!!

Share Button

11 komentarjev

 1. elephish - avgust 13, 2007 14:50

  Napumpana je super film. Škoda zate.

 2. sasa - avgust 13, 2007 16:13

  Elephish, zakaj škoda? Film, ki sem ga gledala namesto Napumpane je tudi super in ga drugače najbrž ne bi šla nikoli gledat.
  Napumpana pa zagotovo pride še na vrsto.

 3. elephish - avgust 13, 2007 16:58

  Kar tako 🙂
  In naslov je čisto primeren. Neodrasel 20+-letnik pač žensko “napumpa”. Knocks up. Inpregnates, kot bi rekel Eminem.

 4. Peter - avgust 13, 2007 18:15

  ej, veš kaj…prav super je tole, da greš pogledat kak film in potem kaj napišeš o filmu…super…mi je dosti lažje, ko se moram odločat če in kaj bom gledal…:D

  a je kdo gledal v kraljstvu orgazmov?…

 5. Val - avgust 13, 2007 19:06

  Ah napumpana je eden tistih filmov, ki so precenjeni…Gre še za eno komedijo, ki ima tako “kilave” fore, da se dejnasko moraš smejat, a te nato zaskrbi, kako se lahko smejiš tako primitivnim štosom:)

 6. sasa - avgust 13, 2007 20:35

  Val, če je pa to tak film s takšnimi kilavimi forami, potem pa po mojem to ni zame. Jaz sem ena tistih, ki še vedno ne razume, kako so se vsi krohotali ob filmu Ali je pilot v letalu …. ajde to je ena stara parodija na filme, tako da vi z molto nižjim EMŠOm itak ne boste vedeli za kaj gre …ampak point je, da mene bolane fore ne zabavajo.
  Epic movie je prvi film, ki sem ga opisala na blogu. Neumno do konca …zame pač, Jaki je bil npr. všeč.

  @elephish, sem res mislila, da je vseeno bolj zrela komedija in zato se mi tak najstniški naslov ni zdel primeren, čeprav sem prebrala kratko vsebino in vedela, da gre za punco, ki zanosi …ampak Napumpana je pač izraz, ki ga uporablja mladina -20. Ampak najbrž ustreza.

  @Peter, ja za komentarje filmov sem se odločila, ker se mi zdi, da gledam ravno takšno količino filmov, da bi znalo biti ravno prav zanimivo za blog. Za obiskovanje kina najbrž kar pogosto, ampak glede na to, da potem ne gledam praktično nobenega filma po TV, nimam težav z izborom kaj bi opisala in kaj zanemarila. Trudim pa se, da vsebine filma sploh ne zapisujem, saj to počnejo drugi bistveno bolje od mene. Sem pa že bila v dilemi, da neham s tem, ampak potem se mi je zdelo zanimivo tudi zame, da ohranim nek seznam filmov in vtisov, ker jaz čez 3 tedne itak ne vem o filmu čisto nič več in kolegom razlagam takole:” A veš un film, kjer igra un, un ki je igral tudi v tistem trilerju. Ki ima ženo igralko ….”
  Takole pa pogledam na page, kjer vsake toliko časa še polinkam vse opisane filme in mi ostane dlje v glavi 😉

  Kraljestvo orgazmov pa nisem gledala. Drugače pa Peter, ne vem če ti moje mnenje o filmu lahko olajša odločitev, ker nisem prepričana, če imava ravno podoben okus. No, kakšen film, ki ga jaz hvalim moraš iti gledat pa boš hitro ugotovil, če se tudi ti raznežiš ob Hugh Grantu 😉

 7. Blogo - avgust 13, 2007 21:16

  Pa jaz nisem bil navdušen nad epic filmom

 8. Peter - avgust 13, 2007 22:23

  hja, ob hugh grantu verjetno res ne, ob kaki njegovi soigralki pa definitivno ja…:-)

  gledat bom šel kako se poročiti in ostati samski…prepričal me je pa ta tvoj stavek: “naju je nasmejal do solz”…

  ja ja, hitro me je mogoče prepričati…samo moraš pomahat s pravimi besedami/dejanji/stvarmi pred mojim nosom…vprašanje: kaj so prave besede/dejanja/stvari?…uf, to je pa ful ful težko pogruntat…:-)

 9. elephish - avgust 13, 2007 23:03

  Glej, Napumpana ni neka nepozabna mojstrovina, ni pa tinejdžerski pofl. Fora je prav v tem, da neko žensko (niti ne več dekle) “napumpa” tip, ki je z obema nogama še v najstniških letih, čeprav jih ima 23. Zato je naslov smiseln.
  Glede počeznih ocen, ki ne dopuščajo kontra argumentov (ker to niso, argumenti namreč) pa imam precej razdelano mnenje: več povedo o tistih, ki jih dajejo, kot o tistem, o katerem so dane.

 10. elephish - avgust 13, 2007 23:04

  popravek… o tistem, o katerem oziroma o čemer so dane…

 11. sasa - avgust 14, 2007 07:36

  Elephish; valjda.
  Vsaka kritika pa naj se avtor še tako trudi biti objektiven, je izredno osebna in vedno pove veliko o tistem, ki ocenjuje.
  Moje ocene filmov so pa sploh povsem osebne in točno tako sem jih mislila pisati, ko sem se tega lotevala.

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih