Minister Bručan BI pa ne gre

Share Button

Kaj naši ministri nimajo jajc? Ahja, vsaj temu za zdravstvo bi jih lahko umetno dodali.

Na vprašanje … na vprašanje …. torej ni sam potegnil in izjavil tega nujnega zaključka celega pediatričnega cirkusa ali bo ob PONOVNEM felerju neizpolnjevanju rokov pri gradnji pediatrije, je minister Bručan izjavil:
“ČE bom res jaz kriv za to, bom o svoji EVENTUALNI (mislim, da je dodal tudi ta pogojnik) odstopitvi RAZMISLIL”

Halo?!

Kaj ko bi dodal še en pogojnik in “bom” zamenjal z “bi” … in najbrž bi mu večina nas le verjela, da on že BI razmišljal ….. pa kaj, ko ne gre. 🙂

Share Button

6 komentarjev

 1. Pingback: Danes me jezijo ministri » Saša Gerčar

 2. Renata - avgust 29, 2007 22:52

  Pa kaj ste vsi obsedeni od teh odstopov! Naj kar vsi ministri takoj zdaj odstopijo?

 3. sasa - avgust 29, 2007 23:01

  Renata,
  nisi me razumela. Sploh me ne briga ali bo Bručan odstopil ali ne. Lasje so se mi dvignili ob izjavi, ki ni vredna ministra. Upam, da se strinjaš, da je stvar s pediatrično totalno zablodela pa kdorkoli je že kriv?
  In če minister obljublja, da sedaj pa bo in ga nekdo vpraša, če bo odstopil, če ne bo, bi jaz pričakovala NAJMANJ, jasen in glasen JA, seveda, ker zadeva bo tokrat izpeljana. Lahko pa bi imel še več jajc in rekel, da jamči z osebnim premoženjem oz. da za vsak dan zamude plača svojih osebnih 100€. Da ti vidiš kako hitro bi bile stvari urejene, ker za svoj denar se pa vsak bori in Bručan bi sam osebno šaflal in švical na gradbišču, če nihče drug ne bi.
  Razjezile so me samo in zgolj besede, ker zgodilo se itak ni nič.

 4. irena - avgust 30, 2007 12:18

  Hude nepravilnosti se dogajajo okoli Pediatrične klinike. Na vseh nivojih.
  Zdaj pa je minister ustanovil celo komisijo (ve se, kdaj ustanoviš komisijo oz. projekt, da še bolj zamegliš vse skupaj). N a žalost je Slovenija premajhna, zato so (smo) vsi z nekom povezani, tako ali drugače. Tudi represivni organi na žalost delujejo tako.
  Da bi bil pa minister pri nas osebno odgovoren, halo!
  Mogoče bi ga moral zamenjati npr. Janković, sigurno bi bilo končano v roku. Izvajalec bo njegov prvi sin, podizvajalec iz javnega razpisa pa drugi sin. Krog je sklenjen. Ampak vsaj kliniko bi imeli v roku dokončano. Sem tudi jaz danes nekam naspidirana, očitno je tak dan!

 5. irena - avgust 31, 2007 07:49

  No Saša, vidiš iz tvojegih ust (bloga) v božja ušesa. Minister te ne bo več jezil, ampak pride drugi, ponavadi še slabši, ker kadra iz ta prave stranke počasi zmankuje!

 6. irena - avgust 31, 2007 07:50

  Se opravičujem za zgornje jezikovne napake.

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih