Saj vem, da sem obljubila …

Share Button

da ne bom več kritizirala, ampak kaj, ko moram z vami deliti tole bučo 🙂

Berem Obraze …ja, ja … ok, ni neko strašno branje … ampak vseeno ajde vanj najbrž pišejo kakšni novinarji, ki jim za to celo plačajo, kajne? No in v tej reviji je članek z nekim kuharjem (Iztok Doma se imenuje in vraga ne vem kako se tole sklanja) Iztokom Domajem ?? 🙂 veleumna vprašanja pa mu postavlja Ajda Janovsky in eto pridem do stavka, ki sem ga morala kar nekajkrat prebrati, da sem doumela njegovo celotno težo in globino.

“Katera je bila prva jed, ki ste jo skuhali?”

Božek moj! Najbolje, da hitro zapišem v nek dnevnik kaj je prva stvar, ki jo je Jaka kdajkoli zapackal na kuhalniku ali kaj je prva risbica, ki jo je zrisal ali pesmica, ki jo je zapel, saj nikoli ne veš, kaj postane iz njega in potem slavni kuhar ali pevec ne bo znal odgovoriti na tako pomembno vprašanje. Valjda je Iztok Doma že ob pripravi prvega jajca na oko vedel, da bo nekoč strašanski mojster kuhe in jaz res ne vem, kako da si ni zapomnil svoje prve kuharske umetnine 😉

Share Button

5 komentarjev

 1. BGH - oktober 23, 2007 08:31

  z Iztokom Domom? 😀

 2. Petra - oktober 23, 2007 08:47

  Z Iztokom Domo 🙂

 3. Val - oktober 23, 2007 21:08

  Torej, kaj je bil njegov odgovor?
  Sicer pa, vse, kar je prvič, si je treba zapomniti… pa saj večino si a ne? 😉

 4. sasa - oktober 23, 2007 21:13

  Valjda je Iztok Doma pameten človek in ji ni ravno rekel, da je najprej skuhal čaj, ampak nekaj vljudnega v smeri, da so bile najbrž kakšne palačinke ali kaj podobnega … vendar se žal ne spomni. Valjda!

  Večino od prvič? Ma ne vem o čem ti to pišeš? 😉

 5. Val - oktober 24, 2007 08:40

  Jaz se spomnim prvega šolskega dne, pa se spomnim, kako sem prvikrat pomila posodo, svojega prvega kolesa…pa še cel kup prvih zadevic:)

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih