A jaz tukaj kaj ne razumem?!

Share Button

Najbrž sem se v glavo udarla, ko sem not padla, a po polurnem trudu, da bi se mi kotički ust vsaj malce zavihali navzgor, sem Jako končno preprosila, da iz Lada Bizovičarja in Jurija Zrneca, preklopi na Maria. No, ne ravo Maria, kajti srečna sem bila že samo, da prenehamo s poslušanjem bolanih štosov v naši novi nedeljsko večerni oddaji, tako da prenašam tudi zoprno športno komentiranj že 126. športni oddaji, ki jo že gledamo ta vikend.

Baje se Mariu hlače tresejo? My ass, se mu!

Share Button

10 komentarjev

 1. Irena - oktober 28, 2007 22:01

  Sem se že bala, da jaz nimam smisla za humor!

 2. Spela - oktober 28, 2007 22:04

  hja, sva ravno z Alainom debatirala, da je bila edina gledljiva oddaja na naših programih TV Poper, ko je bil še v koprskem studiu (potem se je izpridil).

 3. katarina - oktober 29, 2007 11:59

  Se popolnoma strinjam.
  Sama sem gledala iz čistega firbca, ker me je pač zanimalo, kaj bo iz vsega tega. Pa sem se že po 15 minutah gledanja naveličala in odšla spat – dobesedno.

 4. Hulko - oktober 29, 2007 13:33

  Saša, se ne morem bolj strinjat s tabo!

 5. Petra - oktober 29, 2007 14:20

  Na začetku se je malo vleklo, sva že skoraj priklopila DVD. Pa sva se odločila, da še malo vztrajava… Kaj naj rečem?

  Bilo je par hudih for (B.Pahor in rdeče krvničke, pa svizec od Milke), pa na koncu partizanski zbor in Gojčeve solze. TV prodaja in slovenski nacionalni šport : opravljanje.

  Kapo dol, fanta sta iz pravega testa. Prepričana sem, da taboljše šele pride.

  Meni sta všeč, ker sta spontana, sproščena, brez dlake na jeziku in predvsem originalna. V nasprotju z Mariom, ki ob točenju čajčka, gostom postavlja kar naprej ena in ista vprašanja …že vrsto let.

 6. sekundek - oktober 29, 2007 17:17

  Očitno sem podobnega mnenja in je bilo razočaranje spravit v pisno obliko, čeprav opažam, da so nekateri nad oddajo celo navdušeni. Bom rekel samo, hvala bogu. Kam pa pridemo, če bi vsi v isto stvar rinal.

 7. Ziga - oktober 30, 2007 02:04

  Očitno se lahko včlanim v vaš klub.

  Moja Monika je totalno popizdila, mene so ganile samo dame pri 33 (x2, kaksna skoraj tudi x3), ki so pele Gojcu, ostalo pa je bilo vredno preklopa. Mario je car, pa naj reče kdo kar če, jaz ga sicer ne gledam (redno), ampak biti zvezda nedeljskih večer toliko časa kot je on, klobuk dol!

 8. Anej - oktober 31, 2007 18:30

  Aha, kako si pa potem razlagate gledanost oz obstoj Zmageca batine, NMK, itd.? Bolj je bolno, bolj je gledano. Po moji oceni se bo kar nekaj gledalcev preselil na POP v nedelo zvečer. POP pa ne bi mogel biti bolj očiten pri tekmovanju, kot je, no, saj to je tut point tega. Isti timing reklam, praktično ista dolžina in nedolžno zbadanje konkurence (tisto, ko je bilo o temu, da mora voditelj znati kuhati čaj, je bilo kar simpatično :D).

  No, Mario, je kakršn je, je še zmer praktično edin v Sloveniji sposobn solidno sfurat 2h programa v živo. Tu opevana oddaja ima namreč še vedno veliko že vnaprej posnetih delov.

 9. Anej - november 3, 2007 21:08

  No, rezultati gledanosti so objavljeni v petkovem Vikendu. Dobro As ti tut not padu je dobr startal: 18%:14% 😀

 10. sasa - november 3, 2007 23:12

  Anej, kaj zdaj to pomeni, a 18% Zrnec in Bizovičar proti 14% Mario?
  Pa ne vem, če se prav dbro razumemo, a ti misliš, da jaz opevam Maria? Niti slučajno. Maria ne gledam … razen, če šteje za gledanje to, da imamo ponavadi TV prižgan na Mariu, ker je ta oddaja najmanj moteča za ozadje kakšnemu večernemu klepetu. Sem pa res komaj čakala na oddajo na POP TV-ju, ker sem mislila, da bom končno v nedeljo zvečer nekaj z veseljem gledala …. potem pa tole 🙁 …. žal, meni ni potegnilo niti slučajno in se to nedeljo res ne mislim truditi in iskati smešne točke, kjer bom dojela, na kaj in koga cilja Zrnec ob tem, ko pripravlja čaj … bolano, sori …. sem pač malo blond in potrebujem humor na malce manj intelektualnem nivoju.

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih