Bivši

Share Button

Brez veze. Ste opazili, da že kar dolgo nisem pisala o nobenem filmu? Ogledi filmov so pri nas ponavadi rezervirani za konec tedna in ker sem prejšnji vikend delala, sem pač en ogled filma špricala. Falabogu, ker naš mali je gledal tole neumnost. Sicer pa ta film možno, da ne bi bil na seznamu njegovih želja, četudi bi bila jaz doma. Ogledal si ga je na rojstnem dnevu njegovega sošolca in priznal, da bolj neumnega filma še ni gledal.

Včeraj pa smo si ogledali tega. Vsakič z veseljem poslušam oddajo Filmski kritik na radiu Hit. Prav zabavno se mi zdi poslušati mnenje “navadnih ljudi” o kakšnem filmu, ki ravno pride na filmska platna. In ravno v petek je neka gospa povedala, da jo je ta film povsem očaral. Smešen, ima zgodbo in, če ga ocenjuje od 1-5, bi mu dodelila petico. Halo?! Film ni vreden niti trojke! Gospa očitno zelo poredko gleda filme in je precej nekritična.

Film poskuša biti duhovit in moram priznati, da sem se dva do trikrat od srca nasmejala, a večina dolgoveznih bolanih štosov je film potegnila v brezupno dolgočasnost.

7241378a8f23aff3db2dd91d8437a6f2

Share Button

4 komentarji

 1. Val - november 19, 2007 10:02

  Nooo, to ne vem, če bi se strinjala s tabo. Mislim, da ne moreš ti soditi, kaj je všeč drugim in kaj ne. Vsake oči imajo svojega malarja, a ne? Okusi so si pač različni…

 2. sasa - november 19, 2007 19:53

  Grrrr! Tole je zarota proti meni, saj sem danes dopoldne zapisala zelo dolg odgovor pa je ta čudežno nekam izginil. To je sigurno zaradi boja proti spamu in ker se vas veliko zmoti in najprej zapišete odgovor, pozabite pa sešteti številke in odgovor gre rakom žvižgat.
  Obstaja pa tudi dobra stran tega, kajti ker sem pogrešila moj komentar in ga iskala, sem medtem našla 6 komentarjev, ki jih je akismet označil, kot spam-e in jih pometal v smetnjak.
  Torej našla sem kup komentarjev, ki sem jih poslala nazaj v “življenje”, a mojega komentarja kljub temu ni. 🙁

 3. sasa - november 19, 2007 20:15

  Eto pa naj bo znova:
  Val, imaš prav … nerodno sem se izrazila, ker sem bila še popolnoma pod vtisom slabega filma (po mojem mnenju).
  Ta film bi si itak ogledali, a najbrž brez pozitivnega pričakovanja, tako pa sem se čutila nekako zavedeno z oceno omenjene gospe. Vsekakor imajo vsake oči svojega malarja in predvidevam, da se je gospa ob ogledu filma res zelo sprostila in zabavala in ji je bil tudi zelo všeč. Torej je na mestu, da sama sodi o oceni filma. A jaz še vedno mislim, da si gospa res ne ogleda veliko filmov takšnega žanra, saj drugače tako medle komedije ne bi mogla oceniti z najvišjo možno oceno.

  Film je kr neki ….. bejba s tipom, ki izgubi službo v NY in njunim prekrasnim dojenčkom se preseli v kraj svoje mladosti. Tam pa tipčne provincijalske fore, ko se naj bi narod smejal le zato, ker so tam ljudje “kmečko” napravljeni. Oče uredi službo svojemu zetu (koruznemu zetu) v istem podjetju, kot dela on in kjer dela tudi hčerin bivši tip. Ta je na invalidskem vozičku in zaplet je tu. A???? Brezvezno do konca, ti povem!

 4. Pingback: Invazija Oliverjev? » Saša Gerčar

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih