Vidim vas!

Share Button

Žal to ni čisto, čisto res … ampak počasi bodo pri Googlu tudi to zrihtali, vam rečem. Sam ne vem, če mi bodo pokazali!

No, nekaj mi le pokažejo in npr. tako vem, da me v zadnjem mesecu dnevno spremlja (klikne) od 200 – 250 bralcev na dan. Pa to niso le čisto enostavni kliki, kjer se bralec takoj, ko zagleda mojo sliko zgrozi in stran v naslednji sekundi zapre, ne, ni tako hudo, saj je povprečen čas obiska dolg dve minuti in pol.

In kdo vse ste moji bralci? Pojma nimam. Še, še!!! 🙂

OK, poznam tiste tapogumne, ki se le ojunačijo in pustijo kakšen komentar, sklepam, da me berejo tudi kakšni sorodniki, ki so kdaj pa kdaj po internetu iskali kaj o sebi1 in pod priimkom Gerčar dobili tisoč mojih zapisov in do česa drugega sploh niso prišli :), vem da me obiskuje nekaj novih kolegov blogerjev, sklepam da me prebirajo moji sodelavci in vem, da me bere naš Jaka in celo nekaj njegovih prijateljev in vem da moj dragi NIKOLI, ampak res nikoli niti ne pokuka na moj blog.

In kako vem vse to? Well, nekaj od tega mi ljudje pač direktno povedo, za par zadev pa gre zahvala Google analyticu. Veliko blogov2 nudi možnost za spremljanje in analizo obiskov preko prijave na Google analyticu.

Tole stran imam prijavljeno na to zadevico in tako vsakodnevno spremljam število ljudi, ki me obišče, katere strani obiščejo, koliko časa so na moji strani, kolikšen je procent povsem novih obiskovalcev, katerega od postov največ prebirajo, kateri program od internetnih brskalnikov uporabljajo moji bralci, preko katere referenčne strani so me obiskovalci našli.

Najbolj zanimivo in smešno pa je spremljanje ključnih besed, ki jih iskalci vpišejo v iskalnike (google, najdi.si ….) in na ta način priromajo na mojo stran.

V zadnjem mesecu je kar 658 iskalcev iskalo MENE. Na različne načine so vpisovali moje ime od Sasa Gercar, Gerčar Saša, Saška Gerčar, Gerčer Saša itd. 658? Spooky!

A še vedno bolje, da me iščejo pod mojim pravim imenom, kot pa takole:

 • kokoš saša gerčar; ta je cvetka tega meseca. Kaj naj rečem drugega kot “ko ko ko ko”?
 • baksuz ; kar 8 jih je iskalo baksuza in eto – našli tapravega. Val, in ti si rekla, da za to besedo slišiš prvič :)?!
 • lulanje ; na tisoč in en pokvarjen način. Pa le enkrat sem pisala o tem, … aja, pa o tem tudi ….Pa vseeno, ajde!!
 • kaj početi v prostem času; valjda na moj blog iti! Pa ne le v prostem, tudi med službenim časom je to lahko zelo koristno opravilo 😉 …. samo ne, če ste v službi pri N-21 ali Amec-u 🙂 !
 • kako narediti faks; hmja ….. dragi moji, ne vem, če bo preko mojega bloga najboljša pot.
 • veliki joški; opa, od kje pa takšna povezava z mojo stranjo? No, saj moji niso med najmanjšimi, a kaj ko imam v glavnem vse slike le od vratu navzgor. Je pa to še vedno boljši približek, kot pa to pod čemer so me našli pred nekaj meseci: dolžina tiča
 • amec d.o.o.; to sicer ni prav nič smešno, je pa ZGODOVINSKO. Le kdo je bil tisti – eden in edini … prvi, ki je iskal našo firmo, ki je še niti nismo dostojno zreklamirali. Itak je pa najboljša … seve … aja, CDje in DVDje razmnožuje, pakira, distribuira …..Pa blog bomo začeli pisati.
 • amway težijo; itak 🙂 ne, ne, šala, v resnici imam te ljudi prav rada in ob priliki bom zapisala en prispevek na temo teh ljudi, ki jih poznam precej dobro in jih celo lahko malce bolj kritično in hkrati objektivno ocenjujem.
 • avto z napisom saša; jah, ta ni moj. No, če povem po pravici si tega niti ne bi želela delati. Halo?! Na moj lepi Mini, da si napopam “Saša”?!
 • debele dame; ti bom dala debele!!! marš z mojega bloga!
 • fotogalerija lepih punc; ti pa še kar pridi kdaj! 🙂
 • frizerski salon zgoraj brez; morš mislt!
 • ka je predsodek; več kaj? Takrat, ko mislim, da si ti en štajerski mulc, ki ne zna niti pravilno pisati, tebi se je pa le tipka J pokvarila in zataknila na tipkovici!
 • kako narediti šopek iz denarja; 1.delat, delat, delat! 2.Na banko it! 3.Vogale skup zvezat! Pa bo čist OK ….. ti povem, da bo čisto zadovoljna.
 • kako vtikati; jao, pa to bo bolje v praksi sprobati
 • kakšen sem jaz; zabit, če se do danes še nisi uspel spoznati
 • kalkulator ljubezni; in kaj računaš? Kvadratni koren iz ….. česa že?
 • kdo so hrvatje; tista brača naša, h katerim bomo po premaknitvi šengenske meje, vedno težje zahajali
 • prijazni simpatični poštar; a je samo oddal kuverto in odšel? Hudiča! A lep je tudi?
 • rada dam; pa ne da temu prijaznemu in simpatičnemu poštarju?
 • saška spet noseča; juh iz tvoje tipkovnice v božja ušesa! Sam tale bog tole napačno razume pa vedno vse želje Saši Einsidler namesti. Saška G.E.R.Č.A.R bi imela tadrugega, še preden boš že tašestega Einsidlerjevi naštimal 🙂 !!
Share Button
 1. seveda []
 2. razen tistih, ki delujejo pod WordPressom …grrrr! ker imam sama www.hujsanje.wordpress.com []

6 komentarjev

 1. karmen - december 27, 2007 20:18

  joj, kako si me nasmejala!:) tudi jaz sem tvoja nova bralka..prek povezave na nekem drugem blogu sem prišla do tvojega bloga (nisem googlala čudnih gesel) in prebrala nekaj objav. všeč mi je tvoj stil pisanja, zato bom pokukala sem še kdaj!
  lp,karmen

 2. Aljaž - december 27, 2007 22:41

  Ja, ja, vsi te beremo in vsi smo prišli na tvoj blog na različne načine. Moja mami te je našla, ko je iskala neko gostilno. Potem pa sem jaz našel Jakata.

 3. sasa - december 27, 2007 23:35

  @Karmen; dobrodošla! Sicer pa me je moj sin pred nekaj tedni informiral, da naj se držim predvsem smešnega pisanja, ker mi kao resno pisanje ne leži 🙂

  @Aljaž; ja, tvoja mami mi je povedala, da je iskala Cubo. Pa ste potem šli tja? Jaz sem ravno danes spet tam jedla in priporočam!

 4. Ziga - december 29, 2007 11:46

  Amec je pa moj… Drugače so pa zanimivi!

 5. sasa - december 29, 2007 11:50

  Ohhh! 🙁 Jaz sem pa že mislila, da nas je kakšna resna stranka iskala 🙂

 6. Pingback: Prvega prvega se ljudem res strga! « Hujšanje s Sašo

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih