Predzakonske zdrahe

Share Button

Brezveze. Gledala že nekaj časa nazaj, ampak res nisem imela nobenega veselja karkoli zapisati o tem.

Komedija. Romantična. Kr neki. Njega zacumpra neka sošolka v času prvih pubertetniško odraščajočih (ne)izkušenj. On odraste …. no, telesno … a se ne reši uroka, ki ga je spremnil v strašnega žrebca …ja, ja tudi seksa je nekaj … On vsako, ki jo poseksa, popelje tudi pred oltar ….. ne z njim ….. vsaka s povsem novim, sanjskim moškim. In potem on spozna usodno bejbo in oh in sploh …. in na koncu hepiending.

Share Button

5 komentarjev

 1. Jan - januar 2, 2008 23:49

  se strinjam. totalno brezveze.

  bi ti pa priporočil dva dobra filma, ki sem ju pogledal pred kratkim, to sta the Man from Earth in Atonement. Od teh dveh filmov imaš nekaj, ne pa od teh holivudskih instan komedij.

 2. sekundek - januar 3, 2008 09:51

  Vem, da se nekje valja po mojem disku in verjetno bolj zaradi igralke. Ob tem opisu me mal bega, ali ne bi raje na hitro previl vsega skupaj, da ne bom po nepotrebnem zapravljal časa.

 3. sasa - januar 3, 2008 14:27

  Ej, igralka je pa huda … še meni! Tako, da če nič drugega si film poglej vsaj zaradi nje. A ti tole še na VHSu gledaš, ko pišeš o “previjanju” 🙂 ?

  Pa saj lahko malce poškiliš, poskipaš …. ups. previješ 🙂 …. pa si sam ustvariš mnenje. Tako grozno grozen pa spet ni bil, da bi ti ga absolutno odsvetovala.

 4. UrosG - januar 6, 2008 14:19

  Sej bi napisal kakšen bolj učen izraz za previjanje, pa se mi zdi skipanje tako neslovensko 😀 Sicer pa še sreča, da nam ni več potrebno DVDjen previjat na začetek 😀 😀 😀

  P.S. od letos sem naprej Uros 😉

 5. sasa - januar 6, 2008 14:31

  Bravo za preimenovanje! Konec koncev si sedaj že polnoleten in pomanjševalnice niso več najprimernejše zate 😉 !

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih