Čebelice

Share Button

Jaka je moje zlato odkritosrčno dete. Itak je “po mami” in kar srhljivo je, ko pri otrocih opaziš svoje napake … no, saj ne priznam, da bi jim sama rekla napake … In seveda mi je moj dragi sin zadnjič serviral direktno resnico naj na blogu ne pišem več o filmih. To mi baje ne leži. Sploh mi ne leži nobeno opisovanje. Sploh pa naj ne pišem resnih zadev, ker tega ne obvladujem najbolje. Baje sem strašansko dolgočasna. No, saj me je hkrati potolažil, da sem dobra v pripovedovanju zgodb in mi svetoval naj se držim tega.

Khmmm. Bo že nekaj na tem, saj le kdo bi mi resnico znal servirati bolje in konkretneje, kot ravno moj zlati sin.

Pa ravno iz kina domov sva se vozila in razpravljala o Čebeljem filmu. Strašansko všečna risanka o kateri bi lahko zapisala še in več in še več. Že nekaj tednov je od ogleda, a jaz sem le rabila nekaj časa, da premeljem, premislim in se odločim ali naj upoštevam sina ali pa trmasto vztrajam pri svojem.

Trma, kot sem, bom vztrajala pri svojem. Še vedno bom zapisala nekaj o vsakem filmu, ki si ga ogledam v kinematografu. In še vedno bom raje opisala vse OKROG in NAOKROG … o kokicah, Coca-Coli, gneči, čvekavem sosedu, le same vsebine filma ne, saj znajo to drugi opraviti veliko bolje od mene. Pa kaj, če nekatere to ne zanima! Saj lahko preskočijo in ne berejo. Jaz pa bom le imela na enem mestu vtise o vsakem filmu … ko pa tako hitro pozabim naslove. Pa še vztrajnosti mi ne bo nihče mogel očitati!

Čebelice so pa kul film! Poučen za otroke, prijeten za ogled, luštna animacija, izredno duhoviti dialogi in štosi na ameriške zvezdnike.

Pa Jaka, saj sem povedala zgodbico, kajne? 🙂

Share Button

3 komentarji

 1. Jazzy - januar 6, 2008 02:04

  hehe, otroci znajo res bit direktni 😀 to vidim pri nečakih, ki res nimajo dlake na jeziku 😀

  drugače, pa nekateri radi preberemo tudi kaj o dogajanjih “okrog filma” 😉

 2. Jaka Gerčar - januar 6, 2008 12:14

  Vidiš to je že bolje. Evo sej nisi opisovala samo filma. Post pa je bil vseeno malo dolgočasen saj govori o tem, da o nečem pišeš, o nečem ne… Drugače pa si v redu.

  PS: Sorry, da sem te skritiziral na netu.

 3. Val - januar 6, 2008 13:36

  Ti kar vztrajaj…Pa saj si ti mama, a ne? Otroci naj bi ubogali tebe in ne obratno hehehe 😉
  Jaz drugače rada pogledam tvoje komentarje o filmih, tako da res upam,d a boš z njimi nadaljevala.
  Kar pa se tiče BEE movie-ja…res super risanka, meni tudi zelo všeč…ja tudi jaz rada gledam risanke 😉 Edino tega ne razumem najbolje, kaj je najbolj poučnega za otroke? To, da se čebelce kopajo v bazenih polnih medu? To da, čebelce lahko sodijo človeštvu? No, ja najbrž si mislila to, da so čebele oziroma njihovo delo pomemben “element” v naravnem procesu obnavljanja ali kako naj to imenujem. Drugače pa, katere džbele pa so ti bile najbolj fajn? Tisti opraševalci so bili res postavni 😉

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih