Če pa tole ne najeda!!!

Share Button

“Any customer can have a car painted any colour that he wants so long as it is black” je rekel Henry Ford.

Ne vem ali je avtor reklame za Porshe Verovškova navdih dobil pri Fordu, ali pa preblisk izhaja iz lastnih izkušenj, a danes resnično moram zapisati, da mi reklama najeda že mesece in mesece.

Prvi tip: “Kje ti servisiraš avto?”
Drugi tip (očitno IQ sobne temperature): “Odvisno katerega?” …. ok, ok, saj razumem današnje družine imajo po dva ali celo več avtomobilov. Pri nas Nissana vozimo nekam v Moravče, Minija pa v Trzin.
Drugi tip nadaljuje: “Svojega karkoliže vozim v Porshe Verovškova.”
Drugi tip še nadaljuje: “Od žene karkoliže vozim v Porshe Verovškova.” … ohja
Pazi! tip nadaljuje: “In od kogarkoliže, sina, hčerke whatever tudi vozim v Porshe Verovškova.

Pa ne me je***! Odvisno katerega??!! Aja, najbrž ima doma še Nissana od šefa in Jaguarja od ljubice, al kaj?! Samo, da nimata šef in ljubica tudi Škode, Seata ali Volkswagen-a, ker bi tudi njih vozil na Porshe Verovškova!

In potem pride še smetana! Vprašanje v stilu katera reka teče pod savskim mostom. Tip, ki je vse do sedaj veljal za pametnejši del dvojca, na koncu vpraša: “In kje je Porshe Verovškova?” Halo?! Na Slovenski, valjda!

Share Button

7 komentarjev

 1. Dinozaver - april 18, 2008 08:43

  Porsche, če smo natančni. No, tudi če nismo, je še vedno Porsche. Ali pa morda v oglasu rečejo: Porshe? Nisem slišal, ne vem. Karkoliže.

 2. dreamie - april 18, 2008 11:54

  Najprej pozdravčke še z moje strani. Se sicer oglašam prvič, ampak sem redna bralka. 🙂

  Hehe, poznam take cvetke. Jih je milijon in ena na vlaku, s katerim se vsa ta leta vozim s faksa. In še zmer se jih nism navadla. 🙂

 3. ateistek - april 18, 2008 12:59

  Potem ti bo pa prvi liberalec Mrkaićevega tipa trdil, da je IQ povezan s premoženjskim stanjem, bruh…

 4. sasa - april 18, 2008 13:31

  @Dinozaver; pa valjda kdo drug, kot moški opazi, da sem Poršu izpustila eno pomembno črko! 😉 Baba pač oz. osebek, ki mu za to blagovno znamko čisto dol visi (ali karkoli že). To isto napako sem naredila že neštetokrat in po mojem mi itak ni pomoči. Mogoče me tukaj uničuje ravno to, da poleg nemščine obvladam tudi francoščino in mi tisti C nekako ne gre v kontekst … brez veze, kr neki preveč črk 🙂

  @Dreamie; joj, še ena takšna, kjer me bo obilica podobnih črk uničila 😉 . Vseeno, dobrodošla v klub komentatorjev.

  @Ateistek; in kaj pravi Mrkaić, da je IQ posledica ali vzrok za premoženjsko stanje? 😉 Ker če je posledica, potem pa grem takoj PorsCha kupit. Ali pa sem to celo napačno razumela in je odvisnost obratno sorazmerna in bi si za reševanje uspešnih znanstvenih nalog bilo potrebno kupit Trabanta?

 5. 1tastar - april 18, 2008 14:23

  Jaz in moja žena pa vedno kupiva avto istega proizvajalca, to je tistega, ki ima servis najbližje mojemu domu 😛

  PS: Nobena več noče hujšati s tabo. Zato sem se mimogrede oglasil na tej strani. Pa še vedno mi nisi odgovorila, kaj za en frdaman .com jetvoj ❓

 6. sasa - april 18, 2008 14:29

  @1tastar; na blogu o hujšanju imam 300-400 obiskov dnevno, kar je za moje pojme začudujoče veliko, vendar očitno samih firbcev, ker komentira res nihče razen tebe. Očitno ljudje, ki iščejo karkoli o hujšanju, sebe ne želijo izpostaviti niti s komentarjem. In sedaj, ko je pomlad, tudi ti očitno nisi več tako tečen in tako tudi ti nimaš več kaj pisati. 😉
  Zadnjega vprašanja pa ne štekam??? Si me kdaj kaj takšnega vprašal? Kakšen.com je moj?? http://www.sasagercar.com je moj, če je to odgovor na tvoje vprašanje??

  Torej vidva imata Renaulta? 🙂

 7. Alex van der Volk - maj 1, 2008 16:20

  Saša, hvala, jokam od smeha in trebušne mišice sva razgibala oba z Volkuljo za še tri dni vnaprej

Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih