Ne razumem

Share Button

Že dolgo nisem ničesar pisala o filmih. Res je, že dolgo nisem bila v kinu, a tudi pred tem me noben film ni več navdušil dovolj močno, da bi o njem pisala.

Danes pa sva se z Jakom odločlila, da bova na vsak način odšla v kino in si bova ogledava kakšen film. Stala sva pred okenci in kar nekaj časa buljila v sezname predvajanih filmov … nekaj risank1, neki že najmanj 400x predvajani filmi2, grozljivke, ki nas niti pod razno ne zanimajo, ena bolana komedija, ki jo niti v največji suši ne gremo gledat in jo nikakor ne skinejo iz programa – Pozabi Saro, Drugo sestro Boleyn sem si enkrat ogledala sama in definitivno ne zanima Jako, Bob Dylan …. ne ravno …. hropec bi me namreč lahko še v sanjah preganjal in kot kaže nama preostane le Seks v mestu.

Naj bi 12letnika peljala na ogled Seksa v mestu? No, saj seksa v filmu itak ni nič …. a se bojim, da tudi česa drugega ni. Še vedno ne razumem zakaj si kdorkoli sploh želi ogledati ta film?!

Sem parkrat poskušala gledati posamične dele serije in nikoli zdržala dlje od 10 minut. Kaj to sploh je?!

Baje ta film gledajo zaradi mode. Hmja?! Če želim gledati modo potem raje preklopim na Fashion channel, če želim gledati romantiko, potem bom gledala Pretty woman ali How to loose a guy in 10 days. če me zanima humor, potem bom gledala Friendse, če bi rada videla lepe bejbe (ki ne vem zakaj bi me sicer zanimale), potem bom le te veliko prej našla v kateremkoli drugem filmu, kjer se me bodo usmilili in mi zraven hvalabogu dodali še kakšnega tipa za oči spočit, če me zanimajo dobri čevlji, potem zavijem v našo predsobo 🙂 , če pa iščem seks, potem itak tega v tem filmu ne bom našla!

Skratka vse skupaj se kaže kot, če bi iskala lepega, pametnega, izredno vplivnega, prijaznega, postavnega, bogatega in sposobnega moža, potem pa bi se poročila z Janšo.

Share Button
  1. Alvin in veverički, Horton – risanke so zaenkrat še vedno najboljši izbor, vendar žal že videno []
  2. Dokler naju jackpot ne loči, 21- razpad Las Vegasa, Indiana Jones – kar smo videli že pred nekaj meseci []
Vse pravice pridržane. © 2013, Saša Gerčar. O avtorjih