Skoraj zaspala

To sem že zapisala in tisti, ki mojih zapisov ne berete poševno, ste že prebrali, da sem v nedeljo bila v kinu in si ogledala Bournov ultimat in komaj, komaj zdržala do konca.

V bistvu so mi bili vsi Bourni do sedaj zelo všeč in pravzaprav je bil ta zelo podoben, ampak kaj vem kaj naj rečem …. morda je bila res kriva utrujenost in bi si film morala ogledati še enkrat, spočita in sproščena …. ali pa postajam ob množici filmov, ki si jih ogledam, do njih vse bolj kritična, ampak tale mi … hmja … ne vem ….no, saj ne da bi bil slab … nasprotno … Jaki je bil všeč in včeraj si ga je ogledal tudi Tomaž in bil nad njim navdušen …. no, jaz sem pa že videla kaj boljšega.

A kaj me je motilo? Preveč akcije … ja, saj vem, da je to takšna zvrst 🙂 ampak ajde vsaj malce manj zaletavanja z avtomobili bi lahko bilo …. meni to prav nič ne doda h kvaliteti filma. Pa tudi prehitro menjavanje kadrov, sploh za moje utrujene učke 🙂 … pa morda tudi kar nekako preveč izgubljena zgodba … vsaj na začetku sploh nisem dojela kdo je zdaj kdo, kdo je pri “partizanih” in kdo pri “nemcih”.

A vam izdam konec? Pa saj veste, a ne? Valjda bo še enih 10 nadaljevanj Bourna 😉

4 Replies to “Skoraj zaspala”

 1. Itak vsa sporočila, ki imajo omenjeno besedico stara, prestara ipd. sistem posebej označi in jih moram avtorizirati preden pridejo v objavo 🙂 imam tko naštiman 😉 … ampak Irena je še nekaj let starejša in moja svakinja, tako da sem ji tole izjavo dopustila, hehe

  Drugače pa tudi jaz ne maram gledati filmov doma. Ampak ne zaradi premajhnega ekrana ….. saj se lahko tik predenj namestiš in maš ravno tko velikega Pitta pred sabo 🙂 , ampak bolj zato, ker me doma vedno z nečim motijo … pa zvoni telefon (ki ga doma itak nikoli ne izklopiš), pa je treba nekaj za jest prinesti, pa zvoni nekdo na vratih in pobira za gasilsko skupnost, pa je v tem času ravno ena fuzbal tekma pa je treba stalno preklapljat …. potem pa še jaz mislim, da se da 5 stvari hkrati delat in malo kuham, malo delam na računalniku, pa malo škilim na televizijo …. in potem itak nič ne vidim. Tako, da jaz še vedno prisegam na kino!

 2. Hmmm kaka pripomba o staranju…Saša ne se dat, če mene vprašaš bi morali tovrstne komentarje prepovedati 🙂
  Sicer se strinjam z Ireno do neke mere, da je fletno gledati film iz domačega fotelja, kjer lahko spremljaš dogajanje v raznoraznih pozah in se s tem ne osmešiš, ampak meni je film v kinu vseeno nekaj povsem drugega…gledat Brada Pitta ali Georga ali pa Matta v večjem formatu je vseeno bolje, kot pa da skačejo v neki mali škatli 😉 (ja, nimamo mi še velike plazme 🙁

 3. Bela cesta, a bo res to? Ti boš že vedela kako je to, ko prideš do xy obletnice 😉
  Pa kaj maš ti ene čudne maile iz katerih se javljaš?! Tega tukaj spoznam, unega bibastega pa sem morala iz konteksta razbrati, kdo je Irena, ki komentira.

 4. Skoraj zaspiš pri filmu…. preveč se zaletavajo…….ja, pa saj imaš kmalu obletnico xy. Zato jaz najraje gledam DVD-je iz domačega fotelja, pa še malo malicaš vmes, če malo zaspiš gledaš nadaljevanje naslednji dan.
  Staraš se, to bo to ! 😀

Komentarji so izklopljeni.