Drugačna, drugačna, drugačna

Tadeja Fatur je na Emi 2007 zapela komad Drugačna, drugačna, drugačna.

Komad mi je bil všečen pa ne vem točno zakaj …. morda tudi zaradi besedila, morda pa zaradi pevke, ki se mi je izdela izredno zanimiva. Tadeja Fatur ima po mojem mnenju zanimiv vokal, predvsem pa mi je bila všeč, ker je bila DRUGAČNA.

Nekateri so njeno oblačilo popljuvali, meni pa je bilo všeč. Drugačno pač. 🙂

Zakaj sem se spomnila na Emo in Tadejo Fatur? Ker razmišljam, zakaj za vraga tako kompliciram okrog videza svojega bloga …. zakaj enostavno ne uporabim ene od nešteto predlaganih predlog. Ja, jaz sem en čuden tič. Vedno moram biti drugačna.

Nikoli se nisem želela skrivati v množici in ja, načeloma je želja po drugačnosti usmerjena v pozitivne ekstreme … npr. želim biti najlepša, najboljša, najhitrejša, najglasnejša ….. hmja, ravno pri glasnosti sem pomislila, da je vse skupaj zelo relativno in vprašljivo kaj je pozitivno …..in sploh vse kar je NAJ je ekstremno in problematično samo po sebi…. ampak o tem ne bom danes, ker bi spet zašla v tri krasne.

In jaz itak pri ničemer nisem niti blizu NAJ…. se pa NAJ trudim 🙂

Da se vrnem v tirnice moje glavne teme: želela sem povedati, da ne maram uniformiranosti.

Ja, seveda odobravam uniformo, če za tem stoji višji cilj …npr. enaki dresi športne ekipe na tekmi, ….osebje na letalu, …..tudi mi v naši pisarni ob večjih prireditvah oblečemo enake srajce ali majice in ob tem se počutimo tako “timsko” 🙂 in fino. Vendar zase vem, da v kateri koli od MUS uniformiranih zgodb, se že znajdem, vedno iščem način, da postanem malce opaznejša …. DRUGAČNA skratka.