Evo mojih 5 minut ..ajde, 2 minuti :)

Za tiste, ki mojega stasa in glasa niste uspeli videti na včerajšnjih Trenjih, pošiljam link do posnetka, ki bo na spletu cel teden. Mene najdete tam približno na 62 minuti posnetka. Tako boste vi lahko že vnaprej vedeli, koga pocukati za rokav na Blogresu …jaz bom namreč tam. 🙂

Sicer pa dobila sem že repliko na svojo izjavo, da ne hujšam ZASE, temveč ZA DRUGE. Kaj pa menite vi?

8 Replies to “Evo mojih 5 minut ..ajde, 2 minuti :)”

 1. Kaj naj dokažem? Kako pa se dokaže, da ne hujšaš zase, ampak za druge? In kako se dokaže, da hujšaš zase in ne za druge?

 2. >Sicer pa dobila sem že repliko na svojo izjavo, da ne hujšam ZASE,
  >temveč ZA DRUGE. Kaj pa menite vi?

  Če bi meni kdo rekel to, bi mu odvrnil z eno samo besedo: DOKAŽI!

  🙂

  Sašo

 3. TAKO SE DELA!!!
  zdrav duh v zdravem telesu, se dobro vidi, da uspešno krotiš tiste fitnes naprave…

  aja, od posameznikove želje je odvisno za koga kaj dela, kaj pa si drugi mislijo pa lahko le pripomore ali pa ne k odločitvi, seveda pa so to lahko samo domneve… =D

 4. Å e tega sem se spomnila. ÄŒe bi osebno hotela bolj ugajati drugim in zato nekaj narediti, bi si dala povečati prsi. Ker pa to ni v skladu z mojimi resničnimi željami (no kdaj me res prime in si rečem, pišuka zakaj nimam večjih, a na koncu mi je nekako najbolje tako kot je), tega ne naredim.
  Pa ne razumet narobe… ne obsojam te, sam mislim, da tega dejansko ne počneš samo zaradi drugih, ampak tudi zato, ker bi ti rada imela nekaj kilogramov manj.

 5. Mislim, da prav nihče ne izboljšuje svojega videza samo zase. Je pa morda malo pretirano, ako to počnemo res samo za druge. Kajti to potem lahko pomeni tudi, da delamo nekaj, kar ni v skladu z našimi željami, ampak s pričakovanji drugih in je pogojevano – v smislu, da nas bodo sprejemali samo, če bomo taki pa taki. To pa ni ravno zdravo, saj nikoli ne moremo povsem ugajati drugim.

Komentarji so izklopljeni.