Končno sem pokukala na plan!

To je moj prvi tekst na blogu. Najbrž bo jutri nastal drugi prvi in pojutrišnjem že tretji prvi, kajti prvi je pomemben, zato ni vseeno kakšen je. In zaenkrat sem glede tega popoln začetnik in stvari šele preizkušam …zdaj izgleda perfektno, čez uro ali dve pa bi tekst, če bi bil na papirju raztrgala, vrgla v kamin in zažgala. Tukaj imam možnost, da tekst popravljam v nedogled ….vse dokler moj prvi ne postane idealen.

Upam, da bom kdaj prestopila na naslednjega.

5 Replies to “Končno sem pokukala na plan!”

  1. Hvala, Jon! Razen tistih množičnih mailov, ki itak krožijo za vse materinske dneve in dneve žena in valentinovo in še kaj ….in razen mojega prijazno pozornega sina, se itak nihče ni spomnil, da mi vošči dan žena. Lepo, lepo! Sicer ne dam kaj veliko na to, je pa zelo lep znak pozornosti. Sicer pa se še ne poznava, ti pa moram povedati, da smo za našega sina Jakata do zadnjega zatrjevali, da bo Jon …na koncu pa spremenili v Jakata in meni je še vedno malce žal, čeprav mu Jaka paše.

  2. Super 🙂 Å e malo ga po meri oblikujemo in pobarvamo, pa bo zlo luštn blog. Pa vse najlepše za dan žena! -Jon

  3. Tole je moj prvi komentar na moj prvi tekst. Nč, v bistvu testiram kako to izgleda in kako deluje. Pa to lahko komentiram, da tega prvega prvega sporočila res ne bom korigirala. Naj bo tak, kot je!

Komentarji so izklopljeni.