Kratka

Moj dragi je sicer dokaj prijazno bitje 😉 ampak včasih mi prigrizne najbolj sočne misli in dober prijateljski pogovor s kratkim: “Skrati!” Uf, brez olepšav in ljubeznivosti. Hja, tako je po 24-ih letih 🙂 …. ampak ga cenim in spoštujem njegovo mnenje.

Včeraj mi je moj mali sine rekel, da pišem predolge poste na blogu in zadnjič mi taisti sine po telefonu spusti: “Preidi na bistvo!” Ahja! 🙂 …. njegovo iskreno in otroško mnenje nekaj velja, kajne?

In danes sem imela priložnost spoznati v živo Hirkani-Karmen. Težko po prvem srečanju rečem, da jo cenim in spoštujem, saj tako hitro ne morem sprejemati mnenja o ljudeh, vsekakor pa njen blog govori, da je punca na mestu, ki ve kaj dela in govori. Ja, tudi ona mi je svetovala naj svoje prispevke skrajšam.

OK, bom začela. Če sem že 2 dni smrtno resno disciplinirana pri prehrani, bom še v pisanje vnesla nekaj sprememb. Pika, konec. Se izboljšujem, kajne? 😉

9 Replies to “Kratka”

 1. Saša,
  blog je vsekakor tvoj in na njem počneš kar ti hočeš. In pišeš tako dolge prispeveke, kot ustreza tebi in tako je tudi prav :- )

  Jaz pa bom ta dolge še vedno brala površno in diagonalno ;- )

 2. Joj, sedaj pa imam! 🙂 Petra, Val, Mirjam 3 zveste bralke, ki vztrajajo na moji dolgobesednosti 🙂
  Nič bat, saj prav grozovito kratka itak ne znam biti, se bom pa vseeno trudila, da malce skrajšam prispevke, ker tudi sama vem, da se bistveno hitreje spravim na blog Irene sirene, kjer pogledam fotko pa še tisti dve vrstici teksta preberem ..pa je, pri Blažu Kosu pa je stvar povsem drugačna. Blazno dobre tekste piše, vendar pa te že sam opozori na to, da boš za kakšnega porabil več kot 10 minut branja. In potem kar odlašam in odlašam z branjem.

  Viš, Petra ti pomojem ravno zato, ker je preveč predolgih tekstov, preskakuješ moje zapise o filmih, čeprav skoraj nobenega filma ne opisujem prav vsebinsko, ampak poskušam o njih pisati, kot o ostalih stvareh ….bolj naokrog in se same vsebine dotaknem zelo površno.

  Torej, Hirkani, Tomaž in Jaka, žal … slabo se vam piše 😉

 3. Saša, PROSIM vsaj pri pisanju ne upoštevaj “dobronamernih” nasvetov glede dolžine postov. Meni je ravno to, da napišeš VÄŒASIH (ne vedno) malo več, všeč. Ker razložiš. Zapisi, ki imajo par vrstic, mi nekako ne potegnejo in če boš krajšala, boš izgubila eno redno bralko, tako da pazi! 🙂 Itak zanimivo pišeš, kar pomeni, da nisi dolgočasna in če nisi dolgočasna, si lahko daljša. Tisti dolgocajtneži, ki pišejo blog, se pa strinjam, da je prav, da so kratki.

 4. Ma imata fanta vpliv nate…:) Se nisi nič postavila zase? No, meni se tvoji posti niso zdeli nikoli pretirano dolgi, sploh ker so zelo berljivi.
  Pa pravijo, da je dolžina pomembna, potem pa bi vsi radi kratko;)

 5. Petra, saj vem, da je Jaka isti jaz in včasih mi je to v ponos, kdaj drugič se pa kar ustrašim, ko začne tudi on dolgoveziti na dolgo in široko 🙂
  Sicer pa je Tomaž prav bogi, ker ima nasproti kar dva podobna karakterja, ki sta hkrati močno drugačna od njega.

  Karmen, psst, ne smeš vedno vsega povedati, ampak ravno prav, da ti še verjamejo 😉

 6. Odlično, ženska besede si! Takoj akcija.

  A tega, da sva čvekali dve uri pa raje ne boš povedala ;- )

  No, to bo zelo kratek komentar, grem laufat :- )

 7. Heh, od nekdaj eden najboljših Tomaževih komentarjev:)

  Ampak, meni tvoj blog kr sede,..ga redno prečekiram in mi je več ali manj vse všeč in prov nič dolgovezno,… spustim samo “kino obnove”, ki pa mi ne grejo in ne grejo.

  Jaka je pa samo še en dokaz več, da jabolko ne pade daleč od drevesa.) No, da ne boš užaljena, tud od tvoje krošnje se ni skotalil prov daleč:)

Komentarji so izklopljeni.