Oto Pestner

Spet ena takšnih, ko sedim doma za mizo, pred mano računalnik, delam nekaj za službo, v ozadju pa nekaj brblja na naši televiziji. RTV Slovenija 1 in oddaja V kadru. Ne poznam oddaje, prav tako kot tudi zadnjič nisem poznala oddaje Prvi na vasi, ki sem jo zadnjič opisala, kot nekaj kar me nikakor ne prevzame in na to dobila kar nekaj burnih reakcij tet, ki pa so nad takšnimi oddajami in govejo glasbo navdušene.

Za protiutež, da pokažem, da nisem le gnjavator in da vseeno ljubim glasbo, naj tokrat zapišem, da sem glavo dvignila in oddaji prisluhnila, ker sem zaslišala meni strašansko ljub vokal. V oddaji je bil gost Oto Pestner. Obožujem Ota Pestnerja. Oto ima vokal ob katerem se raznežim in pesmi, ki jih prepeva on, se nikoli ne naveličam. Balade kot so Mati bodiva prijatelja, Tvoje solze, Vrača se pomlad so tiste ob katerih si radio navijem do konca in zraven prepevam na ves glas.

Če bi bil Rudi Carell še živ in če bi še vodil tisto svojo oddajo, kamor je pripeljal ljudi, ki kao blage veze niso imeli kaj jih čaka, potem pa jih je z nečim blazno presenetil, potem vam izdam to, da bi mene lahko razveselil s tem, da bi mi pripeljal Ota Pestnerja, ki bi potem nekaj komadov zapel le meni. Obljubim, da bi v ta namen celo kričala in spustila kakšno solzico, da bi le izgledalo, kot da sem popolnoma paf. 🙂

No, če pa Oto ne bi hotel, mi bi lahko pripeljali pa Michel Buble-ja. Z njim bi bila tudi zadovoljna 😉 …. četudi ne bi pel le meni in bi zraven zapel še vsem drugim obiskovalcem naših Križank 😉 … ja tudi to bi “kupila”.

9 Replies to “Oto Pestner”

 1. Saj jaz bi tud George Michael-a šla poslušat …ampak Bubleja pa sploh, moj pa tretjega George-a, George Bensona.

 2. No meni je Oto cist kul, a bolj kot pesmi, me vedno znova ganejo njegove preobrazbe…vcasih siv, drugic malo na rdec odtenek temno postrihan, tretjic spet cisto crn… Potem pa suh, manj suh, pretitarno okrogel…z ocali, brez ocal… Je pa definitivno tatamata slovenske glasbe!
  Jaz stavim pri tovrstnih pevcih tudi na Il Divo ter malo manj na Michaela. ÄŒe si je Petra drznila omeniti Enrique-ja, potem jaz lahko omenim Ricky-ja:)
  pa ni vse v glasu in muzki, pisuka, da si jaz na koncertih rada spocijem se oci:) ja, je povsem drugacen feeling, ce ti ljubezensko pesem preva mlad zrebec kot pa nekoliko zavaljen stric v letih:)))
  Sicer se nekaj govori o njegovem koncertu (od Michalea) v Tivoliju oktobra, a mislim, da bomo morale se malo pocakati. Je cisto unofficial:)

 3. Ja, viš Petra kako se še po toliko letih ne poznamo čisto v dno duše. Sicer pa Pestnerja pri nas posluša tudi Tomaž.

  Svea, tudi moj z mano poje Bisere imaš v očeh …čeprav je drugače malo bolj zahteven do glasbe, kot jaz.

 4. Ja, Sasa, imas prav: Oto ima enega najlepsih vokalov. En tako posebno lep cist glas, ki pri meni dvigne kocince.
  Pred leti, ko sem bila se na zacetku danasnje zveze, je moj skoraj dol padel, ko me je ujel na kaksno glasbo se “derem” in plesem… “Bisere imas v oceh, v soncu se blestijo…” in “Ze dneve in tedne in leta stojiiiim na postaaji…” Da take poslusa njegova mama in si ni mislil, da sem tako ubrisana… heheh, zdaj mi ne rece nic vec… Se je sprijaznil, da bo poslusam res sirok glasbeni spekter.

 5. Hej, a veš da si me presenetila?! Niti pod razno si nisem mislila, da bi bil tebi lahko všeč pevec ala Oto.
  No meni bi se zatresla kolena ob Enriqueju in ob dečkih iz Il Divo 🙂

Komentarji so izklopljeni.