Vse najboljše moj najljubši svak

Rojstni danDanes praznuje brat od moj’ga dedca. On sicer ne bere mojega bloga …vsaj tako pravi on, je pa do pikice obveščen kaj dogaja na njem. Baje mu poročajo njegove ženske.

Glede na to, da se pri mojih dveh starših, možu in sinu, moje sorodstvo konča …… in imam le še tri sestrične, enega bratranca, dve teti in dva strica in nihče od njih ne živi v Ljubljani, zato se z njimi srečujem le še na pogrebih ….poroke pa itak niso več moderne….spet sem zašla …torej, zato v moje sorodstvo raje štejem kar te taprženene.

Tomaž ima le enega brata in tako s tem jaz dobim le tega enega, edinega svaka. Sicer se nimam kaj izmišljevati in se mrščiti, kajti to je to ….ampak priznam, da je kar fejst in da je res med mojimi svaki on tanarbolši 🙂 Poleg tega si je našel eno fejst žensko in tako se je moje sorodstvo razširilo še na tanarbolšo svakinjo.

Svak, preko bloga ti želim, da vsaj danes malce odložiš tiste študijske knjige, si naliješ cvičkacvicek.jpg 😉 in mojo drago svakinjo popelješ na kakšno dobro in drago 🙂 večerjo.

Dobimo se pa itak potem, ko prebelimo in pospravimo.

3 Replies to “Vse najboljše moj najljubši svak”

  1. Upam, da si opazila napis pod mojo sliko. Blogres bo naslednjo soboto. Hmja, saj veš, da sem postala tako zagrizena blogarka, da tega ne smem zamuditi. Upam, da bo piknik v nedeljo, da mi ne bo potrebno izbirati.

  2. Jao kakšno hvaljenje !
    Dejstvo pa je, da si moža poščeš po svojem okusu, žlahto pa dobiš oz. primožiš, kakršna pač je, je. Tako sva s Sašo dobili dva brata- zlata.
    No, ne pretiravajmo s hvaljenjem, da se ne pokvarita.Sta pa vsaj pozlačena.Oba imata malo gorenjskih in malo dolenjskih genov. Skupaj sta najboljši par.
    Moj je res odložil knjige, ampak ne zaradi večerje.To pa je že druga zgodba.
    Seveda, da bomo zapili.Sonce smo naročili za naslednji vikend, tko da piknik bo!

Komentarji so izklopljeni.