Pa smo spet pri avtomobilih

Nekega lepega pomladnega dne, ko me je očitno navdihnilo sonce in zmotiviral vonj avtomobilskih izpuhov, sem imela v mislih zapisati kratko analizo o tem kakšen avto paše h kakšnemu tipu človeka, po netu sem malce pobrskala še o tem kaj naj bi o tem povedale barve in dobila kup zmedenih podatkov, nato pa se lotila pisanja. Misli so se kar kresale in namesto kratkega uvoda je nastal kar cel prispevek.

Kup pohval me je malce zabremzal zaustavil, kajti ravno prav zagrete publike res nisem želela razočarati s skopim nadaljevanjem in suhoparnim nizanjem barvne lestvice s kratkim naštevanjem nekaj tipičnih človeških lastnosti. In po enem celem tednu cincanja in mencanja sem izstisnila tole.

V mislih sem imela že 3. (barve) 4. del (brandi) in 5.del (kako jaz ustrezam vsem tem stereotipom), a pod pritiski pričakovanj in vedno novimi in svežimi dogodki, ki me vedno znova spodbujajo k novemu razpredanju, sem na vse skupaj pozabila.

Danes pa nekje naletim na ta test , ga seveda stestiram na sebi in seveda v težki dilemi pri vprašanju ali ljubim dež enkrat odgovorim z DA in postanem

I’m a Chevrolet Corvette!

You’re a classic – powerful, athletic, and competitive. You’re all about winning the race and getting the job done. While you have a practical everyday side, you get wild when anyone pushes your pedal. You hate to lose, but you hardly ever do.

drugič z NE in postanem

I’m a Ferrari 360 Modena!

You’ve got it all. Power, passion, precision, and style. You’re sensuous, exotic, and temperamental. Sure, you’re expensive and high-maintenance, but you’re worth it.

“Take the Which Sports Car Are You? quiz.

Mislim, da je čas, da vam razložim, da nisem ne Corvette in ne Ferrari, predvsem pa nisem RDEČ avto! Zato se bom v naslednjih dneh morala resno lotiti smrtno resne analize o lastnikih jeklenih konjičkov.