Bi glumili študenta?

Danes me je poklicala tale punca, ki je še nisem uspela spoznati osebno, ampak mora biti fejst baba, ker so bile ob njenem rojstvu zvezde baje podobno postavljene, kot pri mojem. Ma, saj ne vem točno, ker se na tele zadeve prav nič ne spoznam, a nekaj bo že na tem, če ima punca rojstni dan na isti dan, kot jaz.

Prosila me je, če priskočim na pomoč pri tem projektu. Z veseljem, res z veseljem, sploh po tem, ko sem videla, da naj bi pomagala tako, da bi glumila študenta. Ej, če mene pri mojih 42 vabijo, da glumim študenta, potem mora biti stiska res huda 😉

A vendar, kljub temu, da bi res zelo rada, da sem se pred časom celo sama ponujala za pomoč in sploh se mi vse skupaj zdi sila zanimivo, žal tokrat ne morem pomagati … vsaj s svojo prisotnostjo ne … in to 2x ne morem.

Prvič ne morem, ker bi po vseh pravilih v soboto morali drveti na smučarske počitnice. Drugič pa ne morem, ker morda niti s temi počitnicami ne bo nič, ker imamo v družini nepričakovane resne zdravstvene težave z mojim tastom. Upamo, da se bo zadeva lepo razrešila, vendar v tem trenutku res ne kaže tako, da bi jaz lahko brezskrbno skakala po raznih filmskih kadrih.

A pomagam lahko vsaj tako, da povabim vse, ki vas zanima in imate v nedeljo kaj časa … skratka poglejte si podrobnosti tukaj … in mislite name!

3 Replies to “Bi glumili študenta?”

 1. Ko je mene varnostnik pred lokalom vprašal, če pokažem osebno (pri mojih 27-ih), me je imelo, da se kar poročim z njim 😀
  Tudi če ni študentske populacije tu, je pa publiciteta…glas se širi 🙂
  Hvala 😉

 2. Mojcas, saj ne vem, če sem res kaj pomagala. Po mojem se na mojem blogu tudi ne zbira ravno mnoštvo “študentov” in se ni ravno množica statistov prijavila za nedeljo.
  Glede starosti pa; po fotkah težko oceniš, saj vsako lepo fino retuširam preden jo objavim 🙂
  Sem pa že v tistih letih, ko moram vsakič preračunati svojo točno starost in ravno pri pisanju tega posta jaz enostavno prste ven pa odštejem 2008 – 1965 … aha, 43.
  Tamal mi je pod prste gledal in me takoj nadrl, da 43 jih pa res še (!) nimam. No, še sreča! 🙂
  Saj podoben kompliment mi je nekaj let (ajde tam cca 3 leta) nazaj dal natakar v Joe Penasu, ki me je vprašal, če mi prinese študentski meni. Bi ga kar posvojila! 😉

 3. Predno sem te poklicala, sem si rekla, Saša je sicer mal starejša kot povprečen slovenski študent, sam bi pa lahko zaglumila študentko. (to je kompliment na izgled)…pa nisi ti 42…no way! To ti pa ne verjamem 🙂 (spet kompliment, ampak čist iskren!).

  Hvala za pomoč.
  Pa bom držala pesti, da se vam izteče vse dobro.

  Lep pozdrav!

Komentarji so izklopljeni.