5 žensk na kupu v Cankarju

Vsi hvalijo, jaz bom pljuvala. Ne vem kaj ljudje vidijo tako strašnega na predstavi 5žensk.com? Mene je pustila hladno.

Morda so bila pričakovanja prevelika, morda takšna predstava ne gre v Cankarja. Preveč ljudi in manj možnosti za komunikacijo s publiko, kot v manjšem teatru.

Mogoče je pa kriv le lep sončen dan, ki smo ga v nedeljo preživeli športno aktivno in bili ob 8h zvečer, ko se je predstava začela, že pošteno utrujeni. Najbolj verjetno pa mi predstava ni sedla zaradi slabega …ma, kaj slabega …res obupnega zvoka. Tam, kjer smo sedeli mi, vsaj 1/4 štosov nismo razumeli.

Sicer pa je predstava natrpana s seksulanimi štosi, ki se jim je nekaj obiskovalcev, prešerno in silovito smejalo. Se res ne znamo smejat ničemur drugemu, kot kako mi pride, zakaj mi pride, kako me moj zna in kako me moj ne zna??!! Z večino štosov se kratko malo nisem mogla poistovetiti, kar očitno dokazuje, da mi le nismo povprečno prdeča in smrčeča družina.

Piše, da predstava traja 2 uri, naša je igralce tako prevzela, da so jo zavlekli na 2 uri in pol. Brez odmora!

Našega Jakata ponavadi peljemo na vse, kar ni vnaprej označeno, kot neprimerno, zato se je tudi tokrat mučil na neudobnih sedežih Cankarjevega doma. Ne, ni bil edini otrok v dvorani. Tema predstave pa: Seks, seks, seks …! Nisem nek strašni purist in dvomim, da je kar koli od povedanega Jako strašansko pohujšalo, sem pa prepričana, da Jaka poleg tistih štosov, ki jih zaradi slabega ozvočenja že tako ni slišal, ni razumel še naslednjih pol in se zato močno dolgočasil.

Najbrž je 5moških.com boljših, vendar ne vem, če bi tvegala.

3 Replies to “5 žensk na kupu v Cankarju”

  1. 5moških.com si zagotovo ne bom ogledal, ker Bizovičarja ne morem gledati dlje kot le nekaj sekund. Te sekunde so najslabše porabljen čas sploh.

  2. Je, vsaj iz ženskega zornega kota:)
    JE pa tema podobna. To se očitno prodaja. 250. ponovitev… To šteje, očitno…

Komentarji so izklopljeni.