Full nič časa!

Moj dan mora biti zatrpan. Že od nekdaj. Mislim, da tudi tukaj leži razlog zakaj faksa nisem nikoli dokončala. So bili časi, ko je bilo zeh in eh in groza in predavanja o narodni obrambi ali nekaj podobnega, pa ekonomika SFRJ …. in jaz naj grem na faks … pa sedeti celo dopoldne, potem pa naj bi šla domov in ta zeh še ponavljala? Pajade! Raje sem si uredila kakšno študentsko delo in tako ves dan vsaj nekaj “konkretnega” počela. Vso zeh snov se bom pa z lahkoto naučila, ko bo čas. Ja, ja, seveda, sanje malega Kitajčka!1

Hitro sem se navzela navad, da vstajam ob … ne vem več … ampak recimo ob 7h, popijem kavico, tečem nekam delat, pridem domov, pojem, sem malo s prijatelji, ker to tudi mora biti v življenju, na koncu pa še kakšne pol urice pred spanjem, pogledam v zapiske iz faksa (zapiske nekoga drugega, seveda). A kar je bilo še dovolj dobro za obrambo, ni bilo več dovolj za matematiko ali statistiko! 😉

A na stara leta me je srečala pamet in sedaj vem, da je izobrazba pomembna. Sedaj si vsako leto plačujem takšne in onakšne tečaje in šole. Tokrat me je tale prijatelj zvabil v tole šolo.

Kaj več nimam povedati, razen tega, da je naporno, kajti te dni odhajam od doma ob 7h zjutraj, domov prihajam pa ob 9h zvečer, vmes pa 3 kav, 18 mandeljnov, nekaj prigrizkov iz mize pred predavalnico, pa kakšna na hitro zmešana solata kar v moji pisarni. No, pa zanimivo tudi. Very!

Bom še pisala o tem. Zaenkrat pa le: hvala moj dragi mož za vskok v posel “mame”.

  1. Nick, je to prav, da je z veliko 🙂 []

4 Replies to “Full nič časa!”

  1. @Radirka; ne razumem. Ali ves čas govorim o faksu?? Ne da bi vedela, zagotovo pa tudi to omenjam. Zakaj pa ne, to je del mojega življenja.
    Kdaj sem se vpisala kam? Na faks? Ali na to šolo, ki jo omenjam tukaj?

  2. Poznano kako je s tem pomankanjem časa. Sam cele dneve preždim na faksu in sam sebe tolažim, kako je vsaka slišana snov koristna (tudi če se izkaže da ni). Potem je tukaj še študentsko delo. Prijatelji pridejo pa bolj poredko na vrsto.

    A prodajajo kje dodatne ure dneva? 🙂

Komentarji so izklopljeni.