Kratko ali slatko!

Zame, le zame je bilo kratko, kajti tik pred tem me je že imelo, da ne bi šla pa sem čutila nekakšno zavezo do Boszz1 tjana, ki me je tudi pregovoril, da sem se prijavila.

Zakaj ne bi šla? Zato, pa zato, ker se mojemu ni šlo in je tik pred tem vneto priklapljal nov televizor, pa ker itak teh “čudakov”2 ne poznam …. pa kaj mi je tega treba …

No, pa me je v bistvu spravil naš tamal, ki je ob sedmih izjavil, da morava le še v Jarše po njegove taboljše superge, ker le v njih izgleda dovolj šizldizl (na koncu se je pa tako ali tako pozabil preobut), pogledava na Človekov blog, če je med prijavljenimi tudi Fetalij3 in potem GREVA!!

Ej, super je bilo! Spet sem srečala Hada, Hirkani in Sunshine in obe sta mi vzbudili slabo vest saj sta njuni slabši polovici prišli z njima4, v živo srečala nekaj tistih, ki sem jih že opazila na blogih; drFilomeno, Kiaro, Natašo, Zlobo5, spoznala Volka, Kašparja, Človeka , Buba Å vabe-ta,ja6, …. pa seveda Fetalija in mogoče še koga, ki sem ga žal izpustila.

Hmja, tole res ni za mlajše od 18 let in to predvsem zato, ker se ob pogovorih starejših začno kaj kmalu dolgočasiti. Ob 10h me je naš Jaka že brcal pod mizo, češ da je čas, da se spokava. Pa sva se. Nič, vseeno mi je bilo v veliko veselje srečati stare in nove prijatelje.

Vsem srečno Novo leto in prekrasne bložične praznike!

 1. ali karkoli že se ponavlja v tej besedi []
 2. na linku boste dobili seznam vseh teh čudakov []
 3. ker njega je pa nujno potrebno spoznati v živo []
 4. no, ne čisto, čisto natančno po slovenskih pravilih fowšarije []
 5. za katero res ne razumem, zakaj tako lep stas in obraz, s tako temačnim nickom []
 6. whatever []

13 Replies to “Kratko ali slatko!”

 1. Jah, saj me je marsikdo, ker sem odvihrala kar se le da hitro. Jaz mislim, da sem te spazila na začetku v grupi samih bab … pa se nisem ravno upala napasti in težiti.
  Pa drugič … 🙂

 2. mene in nataše noben ni fotknil – očitno do konca ne zanimivi 🙂 je pa moja boljša polovica na eni od njih. 🙂 tolk, da lahko dokažem, da sem res bla tam, ker on sam ne bi prišel tja.

  sier pa … saša, midve imava tko lepe fotke iz CD-ja, da … so nama vsi lahko fouš. :)))))

 3. jaz sem že pri ÄŒloveku napisala, da pridem le na kratko pogledat in besedo sem res “držala”, čeprav mi je bilo potem malce žal, ko sem že morala it …. a vseeno brez tamalga itak sploh prišla ne bi … tako, da je bolje tako, kot je bilo 😉

  A tebe pa na nobeni fotki!! Ja, tudi mene ni ravno obilo, sploh pa na nobeni od Hada, kjer se folk najbolj razburja okrog tega. Viš, nikoli ni prav na tem svetu, eni bi prav radi videli kakšno svojo fotko, pa jih ni, drugi pa so na 5766 fotkah pa želijo ostati v ilegali.

  Bo že še prilika, da se spet srečava.

 4. midve sva se pa čist falili, a ne . jaz sem prišla ob pol enajstih, se usedla v kot in obsedela tam dve uri. gledala in te iskala, pa ne našla. eh … pa baje si bla s tamalim, jaz pa z mojo boljšo polovico. 🙂 itak me pa ni na nobeni fotki tko da lahko mirno rečem, da me ni blo. 🙂

 5. @Kašpar, Buba Å vabe bi moral objaviti priročnik o uporabi njegovega nicka, kajne?

  @Nataša; a ti bi pa kar sredi leta rada praznovala bložič?? 🙂
  Upam, da tole ni bilo prenaporno za ÄŒloveka in se bo še kdaj lotil česa podobnega. Svaka mu čast, kajti takole za ljubi mir zorganizirati tak dogodek, ni kačji mašelj!

 6. Nič bat, saj sva tudi midva tja prišla prezgodaj in zadevo zapustila še takrat, ko si puščal povsem dober vtis. 🙂

 7. jst sm vesel da sem vaju končno spoznal 🙂 drugače me pa skrbi za vtis, ki sem ga pustil, ker sem tja prišel nekoliko prezgodaj, kar je rezultiralo v… no ja, vmojem stanju 😀

 8. bosstjanz: ker tako pač piše v mojem pasošu. ss=š. Z pa zato, ker sem bolj odzad.

  Je pa težko čitat, ja.

  Tamau je pa faca. Itak.

Komentarji so izklopljeni.