Moškoženske zadeve

Jao! Seveda me je k ogledu tega filma pripravil Jaka in moj vtis je posledica neinformiranosti. Å ele po ogledu filma sem opazila, da je to film, ki paše v zvrst najstniška komedija.

Jaz sem pričakovala neko romantično komedijo in že v prvih desetih minutah zgroženo gledala film, ki je bil sicer na momente smešen, vendar sama igra na stopnji srednješolske gledališke skupine.

Po prvem šoku, sem se sprostila in si rekla:”Pa kaj, če si že tukaj, potem glej do konca in to s čim manj frustracij ..” in priznam na koncu sem se celo raznežila.

Ja, tipična srednješolska zgodbica, kjer na maturantskem plesu izbirajo kraljico šole in kjer se najlepši tip na koncu odloči za dekle, ki je nekoč veljalo za grdega račka.

In zakaj se stalno mučim z ogledi filmov, ki mi ne sedejo?
Ker je to zame proces vzgoje. Jaka bo sam počasi pridobil okus za dobre ali slabe filme in jasno je, da ga pri njegovih 5-ih letih nismo mogli peljati na kaj drugega, kot na risanke. Danes si ogleda le še tiste resnejše in boljše (če temu lahko tako rečem) risanke, pada pa na razne James Bonde, Transformerje, Batman-e itd. ter počasi prehaja na romantične komedije in trilerje. Å e malo pa bomo v kino hodili na oglede kvalitetnejših dram. 😉

In zakaj ne gre s prijatelji? Zato, ker je med letom današnja mularija povsem zasedena. Urnik razdeljen do zadnje minute z raznimi glasbenimi ali jezikovnimi tečaji in krožki, učenjem, šolo in se dva prav težko uskladita za enak termin …. med počitnicami pa tako ali tako nikogar ni ob istem času na istem koncu sveta 🙂 In če iskreno priznam mi tudi ni največja muka za dve uri prepustiti se domišljiji in se sprostiti ob ogledu filma ..pa čeprav ta morda ni ravno pisan na mojo kožo. Pa še možnost pogovora in debate s svojim sinom imam tako …. ma, saj ne bo več dolgo ;(

6 Replies to “Moškoženske zadeve”

 1. **bela! Viš na to pa nisem pomislila Peter 😉 ja, očitno malo več od malo bova midva s Tomažem spet morala hoditi v kino, da bo doma “mir”.

  Tadej, saj sem zapisala, da sem se na koncu že skoraj raznežila … ja, potem ko se sprijazniš, da je to en tak …no, tak mal čudn film…. se da celo uživati v njem. Jaki je bil zelo všeč.

 2. še malo pa ne BOSTE več hodili v kino, ampak BOSTA hodila v kino…jaka in kaka hčerka od tvoje kolegice…:D

  in še malo več od malo, tudi v kino ne bosta več hodila…prej ali pozneje pogruntaš, da VSEGA v kinu ne moreš početi…he he he…:-)…saj veš, bolj si starejši, bolj rabiš “mir”…:D

 3. živjo!
  Hja…meni se je film It’s a Boy Girl Thing kr dopadel. ÄŒeprav je tipična ameriška zgodbica, sam ne vem zakaj se mi je tok dopadl? Tista izjava profesorja mi je bila zelo smešna na koncu, k je rap poslušu(hehe)
  Lp

 4. Sem tudi jaz slišala oz. brala, da je v redu.
  Sicer pa tega filma baje ne morem gledati s tamalim … pravijo, da je le malce preveč seksa za mladoletne mulce, moj mož pa viha nos nad naslovom. Le zakaj dajo v redu filmom tako butaste prevode naslovov?! Napumpana diši po nejbolj neumnem filmu stoletja, a ni tako?

 5. Pjta gledat Knocked Up. Baje ful dobr, jz sm si ga že zdownloadu in mam v planu kmal pogledat. Baje ena boljših komedij, vsi jo hvalijo.

Komentarji so izklopljeni.