Spider-man 3

Gledala Spider-man 3, za katerega priznam, da mi je med vsemi super, spider, bat, karibian pirat in podobnimi man-i še najbolj všečen.

Vsekakor je to pač pravljica, ki uporablja določen pristop za pridobitev zanimanja današnje mladine ter zato v zgodbo vpleta kup letečih supersoničnih bitij. Če izključim to in si namesto vseh letečih robotkov predstavljam navadne ljudi, bi film lahko ocenila z zelo dober. Vsekakor pa nihče najbrž ne misli, da bi tak izdelek lahko bil tudi vzgojen. Pa je, če se o njem z otroki pogovarjate tudi kasneje ..saj sami ob vsem letanju po zraku, bistva itak ne bodo izluščili. Zgodba namreč tipično pravljičarsko razlaga o tem, kako lahko zlo hitro prevzame oblast nad človekovo osebnostjo in kako težko se je slabega znebiti.

Na koncu tudi tukaj, tako kot v vsaki pravljici, zmaga dobro …in princ in princesa živita srečna do konca svojih dni.

3 Replies to “Spider-man 3”

  1. Jaz sem v kino peljala nekaj otrok in prav noben ni bil zelooo navdušen. Všeč jim je bila akcija, ljubezenske štorije pa še ne razumejo in sos e blazno dolgočasili ob tem. Pa tudi jaz, ker to res ni bila ne vem kaka love story:) Mi je pa hecno, da se dobri junak prelevi v zlega fantiča samo, da se iz nekoga s polizano prečo spremeni v skuštrančka:) Wow kako wild je to:)

  2. Hja, spider man je film, ki je nastal po stripu založbe Marvel. Meni osebno takšne zvrsti niso kaj posebno pri srcu, ker že vnaprej veš celotno zgodbo. Lepo je bilo takrat v časih, ko smo te stripe prebirali, ko je bilo še vse bolj enostavno. No, pa vrjetno je ravno v tem čar teh filmov, da ljudi spominja na tiste dobre stare čase ko so še bli otroc in brez skrbi. Vsaj v Ameriki, do nas tako ni prišlo polovico teh stripov, a najbolj znane pa smo vendarle poznali

Komentarji so izklopljeni.