To rabim!

Imam gužvo, pred vrati je naš dogodek na katerega se pripravljamo 4 mesece. Ne, ni prvič in dejansko smo že zelo rutinirani v pripravah. Nisem štela, ampak po grobi oceni je to že 35. po vrsti. Govorim le o dogodkih takšnega obsega, kot je ta, ki nas čaka. Začnemo v petek in končamo v nedeljo.

In ravno na ta vikend je ogromno zadev, ki me zanimajo in jih ne želim zamuditi.

Vse ostalo sem že odpisala, a tale Blogres.si

mi ne da miru in vsekakor se ga bom udeležila.

Sem se prijavila in poskušala bom skočiti tudi nanj. Obvezno, moram pogledati kaj bo dogajalo, obvezno spoznati kakšne nove face …. in se naučiti kaj novega.

Na srečo bo naš dogodek v sosedstvu. Malo bom v Cankarju, malo v Hali Tivoli, vmes pa skočila še v Mons. Kaj hoč’mo, tak’le mamo!

Sicer pa sem ta teden pod stresom, dogaja toliko stvari, da sem morala zmanjšati vnos kofeina, kajti napetost, ki jo čutim v telesu, je enostavno prevelika že brez dodanih kavic.

A ta slikica me je prepričala, da obstaja tudi boljša rešitev od popolne kofeinske abstinence. Kava + masaža … mmmmm!

8 Replies to “To rabim!”

 1. Ta album je iz naših lanskih počitnic, ko smo se peljali do Provanse. Tisti pomol in sinje morje pa je iz tebi znanih krajev – to je nekje iz Sirmiona ob Gardskem jezeru. Tam skoraj obvezno naredimo postanek, le da nam je všeč vse kaj drugega, kot Gardaland. Potem pa slike iz Mentona ter Azurne obale, na koncu pa še Provansa. Lepo je bilo, ja!

 2. Ker sem firbec, sem še jaz prečekirala vse slike. Zlasti tista z lesenim pomolom in sinjim morjem mi je všeč. Pa ne mi rečt, da je to iz Lignana? Da niste bili vi na Punti Cani, a :)))

 3. Nč ni to! Pripelje do albuma, kjer pa sta dve moji fotki z očali in velikim nasmehom 🙂 … še sreča, da le dve, tako da ajde se bom odločila za tisto z večjim nasmehom. Å e dobro, da sem v glavnem jaz iza fotoaparata in imam zelo malo svojih slik.

 4. Ktera? Ko se pa stalno menjajo pa itak imam stalno na nosu očala in širok nasmeh 🙂 Da vidim kje sem tako strašansko šeksi!

 5. Hmmm, če bi spustila vsaj link do nje bi bilo že dovolj 😉 (ježeš kakšna šekši slika na moji desni. Saša s sončnimi očali in širokim nasmehom… waw, I’m impressed)

 6. Ja …. grrrrr! Ob tla se mečem, ker nobene slikice že mesece in mesece ne morem naložiti. Ta je bila pa bistvo posta in zgodbo sem zgradila “okrog” nje in zaradi nje. In se nekaj
  minut mučila, potem pa odnehala, ker res nimam časa.
  Ampak me pa jezi. Sploh ne vem zakaj ne morem dodajati slik odkar sem zamenjala hosting server.

  Mi lahko kdo pomaga???!!!!

  Pišem post in tako, kot nekoč v dobrih starih časih, bi rada med samim tekstom naložila sliko.
  Imam jo shranjeno v jpg formatu na svoji mašini.
  ÄŒe kliknem ikono add media /add image, in potem dodam file, ki ga želim, mi javi http error.

  Poskušala sem tudi malo »naokrog« in jpg file naložila preko filezille kar na server v public_html/wp-content/uploads/2008/06/

  Slikce NI!!! Tudi, če grem gledat v svojo WP galerijo … NI!

  A tudi to je za nekaj dobro, sedaj ste vsi firbčni kaj je tako mmmm in kdo koga masira, a?? 🙂

Komentarji so izklopljeni.