Vam pokažem svojo?

Tale ni moja, je od ene Fate … ampak priznajte, da si jo je res krasno uredila. Sicer sem pa jaz svojo popedenala takole uredila že davno nazaj in bi sedaj mogoče rabila še kakšen ureditveni poseg … ampak tudi s takšno se počutim prav dobro. Å e z druge strani vam jo pokažem.

Sicer pa je večina mojih strank nad njeno toplino in udobnostjo navdušena, zato naj še nekaj časa ostane takšna, kot je.

15 Replies to “Vam pokažem svojo?”

 1. Kr neki,
  in po vseh mukah branja in prebijanja skozi dolgočasne stvari, si si vzel še toliko časa, da še kaj napišeš? Ti pa znaš!
  In kako to, da nimaš svoje strani glede na to, da si tak strokovnjak na tem področju?

 2. zivi dolgcas, mal sm gledo to stran pa vidim, da se v bistvu sploh nimate kaj pametnega za zmenit. kr neki nabijate o roj dnevih in o svojih pisarnah. jaoooooooo

  LP, frenki

 3. A prideš k nam takole poštelat. Kaj drugega, kot en usran koledar in dva pokjena geeka v naši pisarni ne deluje prav nič nabito z energijo. Edine barve, ki jih uspem videti so na hodniku.

  Sploh pa bi se takle mali fotelček, ki ga imaš prav prilegel po obilnih malicah, ko delovna vnema pade pod nulo 😀

 4. Karmen, si pri Fati našla kakšen produkt, ki stoji tudi v vašem stanovanju?
  A ni dobra njena pisarna?! Tole sliko sem dobila od kolegice s pripisom “Vrhunec kariere” …ups, v bistvu je bil “vrhunAc” 🙂 … ampak a si lahko zamisliš, če bi Fatino pisarno pred kakšnim javnim WC-jem opremili na ta način? Ti povem, da bi ljudje drli tja in z veseljem puščali napitnino (ali karkoli že je to kar puščamo v tistih krožničkih)!
  Pa samo v Ikeo bi bilo treba iti 😉 !

 5. Pingback: Vam ga pokažem?
 6. zgleda kul 🙂 sem sam danes pospravil sobo in si jo zrihtal vsaj na pol tako kot sem hotel… brez odvečnih stvari notri, povsem enostavno ipd… še prepleskam z novo barvo ob priliki plus police za knjige, pa sem zmagal 😛

Komentarji so izklopljeni.