Zbegani

Ta film sem že zdaaaaavnaj gledala, a kar nisem našla časa za opis. Zdi se mi, da je ena objava dnevno več kot preveč za nežne duše mojih bralcev in ker se mi stalno porajajo nove ideje o tem, kaj naj zapišem, opisi filmov ostajajo v ozadju … čeprav se želim držati zaveze, ki sem si jo dala ob začetku pisanja, da bom o vsakem filmu, ki si ga ogledam v kinu zapisala vsaj nekaj … nekaj malega, čeprav morda le to, da me je v dvorani zeblo.

Torej Zbegani je film, za ogled katerega sva se z Jako odločila bolj naključno. Predfilma nisva videla, plakat, ki je vabil k ogledu je bil “zbegan” in prav nič vabljiv, tudi kakšnih vabljivih zvezdniških imen ni bilo zapisanih … mislim, da sva se za film odločila zgolj zaradi ustreznosti termina in ker sva vse ostalo kolikor toliko prebavljivega, že videla.

A pravzaprav mi je bil film všeč. Rahlo “zbegan”, ne veš ali je ceneno osladen ali pa je že tako ironičen in posmehljiv, da romantična ljubezen služi zgolj za prikaz ničevosti ameriškega zvezdništva. Vsekakor je Steve Buscemi vlogo paparazza odigral odlično, zanimiv pa je tudi mlad igralec Michael Pitt1, katerega fotografijo mi je pred nekaj meseci pod nos pomolil sodelavec, ki se je z iskanjem fotografije takrat najbrž kar namučil2, a na vsak način me je želel prepričati, da je ta igralec strašljivo podoben našemu Jaki … No, najbrž prej obratno 😉 , a vseeno, jaz na Jako najbrž gledam s povsem drugačnimi očmi in med njima še danes ne vidim kakšne podobnosti.

  1. ne, po mojem ni brat Brada Pitta []
  2. Michael Pitt ni ravno blazno razvpit igralec []

One Reply to “Zbegani”

Komentarji so izklopljeni.