Anthony Hopkins je car

Preden pohvalim film, moram izreči vso hvalo igri Anthony Hopkinsa. Resda sem ga gledala precej od blizu, dvorana je bila namreč skoraj razprodana in z Jako sva sedela v četrti vrsti. In iz četrte vrste vidiš obraze na ekranu zelo zelo od blizu.

Tisti Anthonyev pogled, kjer smo že pri Jagenjčkih vsi obmolknili, je tukaj ponovno prepričal. Seveda Anthony Hopkins ponovno igra negativca in to naredi tukaj s tako prepričljivostjo, da sem celo jaz, ki ponavadi v filmih ne navijam za dobre, tokrat držala pesti, da bi good guy prišel v bolnico pravočasno in preprečil, da Anthony Hopkins svoji ženi (filmski seveda) odklopi naprave, ki jo še držijo pri življenju.

Film poln napetosti, z nekaj izjemno duhovitih vložkov, zanimivo zgodbo in seveda krasnim razpletom. Kaj hočem, pač ljubim dobre konce.

Naš Jaka je na poti domov rekel: “škoda, da Hopkins ne bo več dolgo tako dober…”
“A??”
“Ja, star je … kon’c bo kmal’ z njim.”

Ja, najbrž res. Naj pohitijo in še kaj posnamejo preden ga zvije išijaz in sladkorna.

7 Replies to “Anthony Hopkins je car”

 1. tudi če bo “šel” bojo ostali za njim (Anthonyem Hopkinsem) dobri dolgi utrinki, meni ne gredo iz spomina jagenčki obmolknejo ko..
  =D

 2. @sasa: js sm si snel dvdrip dol 🙂 niam tuk kesha da bi v kino hodu :mrgreen: kdaj pa kdaj že, samo za vsak film pa ne 🙂

 3. Misl’m pa mi smo vsi on line … vsi bi al pa smo ob istem času 😉 sam očitno vsak na svojem koncu sveta.
  @Jan, škoda bi se srečali, če bi bil v Ljubljani.
  @lonDON; vraga ..a zdaj moram preklapljat med velikimi in malimi črkami;) … no, le pejt pogledat, res vredno ogleda.
  @Naca; pa kje ste bili, bi se morali srečat …. sva videla Zdenko. Mislim, da smo bili v isti dvorani. Ne, mavrice pa ne, smo jo pa prejšnjič ..očitno je tale dvojna mavrica že čist normalen pojav. Jaz ne slikam, bom ko bo trojna 😉

  Pa kaj je s tem filmom, se ga ne da sneti z interneta, ko je taka gužva v kinu 😉 ?

 4. Ah, malo prepozno si tole napisala.. Danes smo stali kar nekaj časa pred filmsko oglasno tablo v Koloseju, ampak naša raznolika family-:), se ob ze tako redkih obiskih kina, sploh ne more uskladiti, kaj si bomo vsi skupaj ogledali. Zato smo že tako daleč, da hodijo otroci sami v kino, mi2 pa ponavadi ostaneva brez. Tako, da smo po bučnem pregovarjanju odšli kar domov. Si morda ujela naliv v sončnem popoldnevu in tisto krasno dvojno mavrico v BTC-ju? Folk je stal z mobiteli in slikal to čudo! Danes se mi je prvic zazdelo, da ni tako betonsko beden ta BTC, kot se mi je vedno zdel.. Sploh mi je pa hud lokal SOBA /www.vsobi.si/ tam na ploščadi. Tisti, ki je tako z idejo opremil lokal sredi parkirišča, si zasluži nagrado!

 5. Evo! To bi morala z “naso” danes it gledat, pa sva morala skenslat. Verjamem da je dober film in komaj cakam, da ga grem gledat!

 6. definitivno anthony hopkins je car! 😀

  tudi jaz sem zelo užival ob ogledu tega filma, svetovni res.

Komentarji so izklopljeni.