Postala bom zvezda

Kaj naj rečem, prišlo je mojih pet minut 🙂

Pri oddaji Trenja za danes zvečer pripravljajo oddajo o obsedencih s svojim videzom. Ker preko osebnih trenerjev fitnesa nikakor niso uspeli najti osla, ki bi se pokazal pred kamerami, so se lotili iskanja po spletnih straneh in naleteli na moj blog o hujšanju. Novinarka me je poklicala in me prav zvito povlekla v zadevo. Ja, kaj čem, privolila sem in včeraj smo že posneli prispevek, ki bo pokazal gospo, ki je že v zrelih letih in še vedno obsedena s svojo postavo.

To sem jaz, ja. 🙂

Ne vem kako bo izgledal končni izdelek, saj bodo vse skupaj še zmontirali in obdelali, ampak na samem snemanju sem se počutila prav dobro. Ekipa Trenj je prav prijazna in simpatična.

Bomo videli kaj bom o njih govorila danes po oddaji 😉

5 Replies to “Postala bom zvezda”

 1. Trenj nisem gledal. Je pa prav da daš nekaj nase.Vitalnost je stil življenja. Sam nisem tako dosleden do sebe. Poskrbim pa, da jih na teden prehodim tako od 30 do 35 km.

 2. @Žiga, jaz se pa s tem, kaj govori sosedova Micka, nikoli ne obremenjujem.

  @Nina; to je tako ponavadi, saj jaz imam tudi takoj za hišo hrib, kjer bi lahko tekla, ampak jaz moram na Å marno ali pa celo v fitnes 🙂

  @ Safet; ti si dec za ožent 😉 tak ki zna “igrače” porihtat pa še babo ma raj konkretno 🙂

 3. Videl Trenja. Sicer le delno, tako kot vse drugo v tem času, ker takrat je Lan v ospredju, a očitno pravi del, da sem ujel prispevek v katerem si nastopala. Bila si kul (pa ni to privoščljivi in kisli “kul”, pač pa odkritosrčno bosansko “ma bila si prava”). Sicer so hujšanja in lepotni idelali neskončna štorija, moj pogled na to je večplasten, a če se omejim samo na ženske, ki bi mi bile všeč, lahko rečem, da če bi moral izbirati med nekaj več in nekaj manj kilogrami, bi vedno izbral nekaj več. Pač, ženska mora biti konkretna in ne posušena :-).

 4. ravnokar gledam trenja in takoj sem se spomnila, da sem ta obraz že videla nekje 🙂

  bravo, pridna si. jaz imam do fitnesa le eno vožnjo z dvigalom, pa se mi svoje riti vseeno ne da premakniti tja.

 5. Boljše za vprašanje – kaj bodo o meni govorili drugi.

  Midva z Moniko ze praviva, da si carica, da pises tak blog, da nimas o tem problema govoriti javno in da si pristala na to, ker sosedova Micka, ki bo sedaj mogoče najbolj glasna, sigurno niti pomislila ne bi na to, ker pač nima jajc, s čimer pa ima tako ali tako velik del populacije velik problem:)

Komentarji so izklopljeni.