Dimsijeve nogavice

Z levim ušesom in desnim očesom sem danes spremljala neko oddajo na nekem slovenskem programu, kjer sta voditeljica in Dimitrij Rupel nekaj silno močno pametovala o zadnje tedenskih Dimsijevih izjavah … je rekel, ni rekel, so rekli na Hrvaškem … spljoh mi je čisto vseeno in o tem tako ali tako nisem nameravala pisati.

img_88262.JPGV učke so mi padle Dimsijeve nogavice. Sicer sem ljubitelj barv in ljubim odštekano kombiniranje barv, za katero bi marsikdo rekel, da je neprimerno. No, celo nek podoben komentar sem zasledila za tole mojo opravico, ko sem pred nekaj meseci 15 minut stala na odru pred 2000 slušatelji, češ da je govor bil v redu, a da se za direktorico ne spodobi takšna čudna oprava.

Priznam, da je ta komentar še bolj vplival na moj krvni pritisk, kot te neumnosti, a vendar po današnjem razgledu na Dimsijeve živo rdeče nogavice v kombinaciji s temno modro obleko, sivomodro srajco ter živo rumeno kravato, bom naslednjič res temeljito premislila, kaj nataknem nase, ko se pojavljam takole na očeh večih ljudi.

Marjetica, pomagaj drugič svojemu dragemu izbrati kaj v barvi hlač!

10 Replies to “Dimsijeve nogavice”

 1. Deppy, ne dvomim, da tebi rdeče nogavice pašejo in tudi jaz znam kakšno takšno neumnost obuti tam spodaj, le da razbijem monotonost, a vseeno se mi zdi drugače, če to naredi ženska ali če naredi to moški. No, tudi med moškimi bi rekla da je kul, če bi to imel kak estradnik ali mlad snob, ampak v politiko in s temle našim Dimsijem mi pa to preprosto ne gre. Sploh pa ne s tisto sončno rumeno kravato.

 2. Meni so všeč rdeči štumfi. In jih imam pogosto na tanobel čevlje in hlače. Rdeče, čeprav nisem komunistka. In to je italijanska finta (je par politikov, ki to kar zvesto uporablja), tako da noben, ampak res noben ne more rečt, da so rdeči štumfi stvar slabega okusa 🙂

 3. Manuela, tole bom vzela kot provokacijo, ker res ne morem verjeti, da je lahko nekdo tako omejen, da kritiko glasbe in vokala enači z rasno nestrpnostjo.
  Mogoče pa je tudi to, saj ti očitno tudi preproste zadeve, kot je le umestitev pravega komentarja na pravo mesto (tukaj namreč Rebeka, Cigani in Jelinčič nimajo kaj početi .. no, morda Jelinčič še, če bi komentirala tudi njegove nogavice), delajo težave.
  In draga moja, sama nimam nobenih zadržkov ne do Ciganov, ne Srbov, Bosancev, črncev ali indijancev …. imam pa zelo velike zadržke proti Ciganu, Srbu, Slovencu, Manueli, Zmagu … ali komur koli že, ki ima umazana usta in si dovoli kar tako posploševati in sploh NA MOJEM BLOGU packati!!!
  ÄŒe misliš še kaj na to temo komentirati se prosim drži dveh stvari:
  1. umij si usta (ups, prste) preden svinjaš
  2. piši pod pravi prispevek in ne nadaljuj neustrezne debate na tem mestu

  … aja pa tretje drži se teme ….. tukaj govorimo o GLASBI in kvaliteti ali všečnosti glasbe in ne o rasni nestrpnosti ali pripadnikom kakršnih koli narodnosti. To me ne zanima in o tem ne želim razpravljati! Razpravljaj kje drugje, če te to vzburja!

 4. sramotno da slovenci javno ponizajo rome saj so tudi oni drzavljani slo pa sasa al kdpr koli ze si vi slovenci ste se vecji lopovi,kot cigani saj cigani ne posiljujejo svojih otrok med slovence se pa to pogosto dogaja.in ta jelincic ki javno ponizuje rome,sam je pa lopov.in rebeka si ni zasluzila prvo mesto saj slovenci nimajo posluha vrag jo bo vzel v beogradu ko bo izpadla ze v prvem krogu.

 5. V tem je simbolika. Biti bližje Pahorju (ta rdečim) in tako ostati zunanji minister.

  Smo pa očitno vsi dvakrat pobulili in ne verjeli sebi:)

 6. Ni bilo naključje, da je obul rdeče štunfe, dejansko sem nekaj časa gledala, če prav vidim, ali sem že farbenblind. Sem čist preslišala njegove odgovore, da se ne počuti odgovornega za bla, bla…..

 7. Dims je bil v trendu, saj je bila vendar pustna nedelja :))))Ne vem sicer koga je predstavljal, ja sam sebe! Å e boljši so bili pa njegovi komentarji, tudi v stilu, da se dela norca iz vseh slovenčkov……že 10 let izigrava majmuna…..na MZZ

Komentarji so izklopljeni.