Naj pišem o seksu ali vremenu?

Včeraj je bilo na LSPR-ju zelo dinamično in zanimivo. Jah, tako kot vedno. Navadno nam v 3 urah enega sklopa prava le en predavatelj, danes smo imeli tri.

Tine Kračun nam je predaval o internetu in o takem, kot novem trendu v komuniciranju. Glede na to, da preko pisanja bloga, to področje tipam že več kot leto dni in sem v primerjavi z ostalimi slušatelji najbrž precej bolj tudi v praksi spoznala cake in trike v neke vrste internetnega PR-a, me ta del ni ravno vzburil.

Naslednji predavatelj je bil pravzaprav nekakšen “skriti gost”, ki ga ob prijavi niso promovirali in ni bil na nobenem od seznamov predavateljev in je vse do svojega prihoda ostajal skrivnost. Se sprašujem zakaj 🙂 … Jah, nič, ta kontradiktorni urednik nam je medije predstavil s svoje znane ekstremne strani. Zanj po moji oceni ni sporne teme ali področja, ki ob predpostavki, da bi jo ljudje brali, ne bi bila vredna objave ali bila moralno sporna. Bistvo je, da se dogaja, da ljudje berejo. Bolj ko teče kri, bolj je zanimivo.

Vsekakor zanimiv predavatelj, a glede njegove filozofije …. hmja.

Kot tretja gostja pa nam je o medijskem pravu predavala mlada odvetnica Nina Zidar – Klemenčič, ki pa me je oborila s nogu povsem očarala. To je tista mlada dama, ki ji je uspelo ekipo Trenj pošteno presenetiti, saj je dosegla, da ji je sodišče v nekaj urah izdalo začasno prepoved predvajanja oddaje Trenja.

Å e bolj sem prepričala v to, da je o tem o kom in čem pišeš pred objavo treba temeljito razmisliti, čeprav se je težko omejevati, če le ne pišeš samo o vremenu.

3 Replies to “Naj pišem o seksu ali vremenu?”

  1. Torej očitno je treba pisati o vremenu med seksom …. ali pa seksu, ki je odvisen od vremena … vsekakor pa vmes ne smem pozabiti omeniti, da v našem podjetju res nudimo popolno uslugo za podjetja, ki organizirajo kakšen dododek ali potrebujejo kakšne CD ali DVD posnetke?
    Jah, vreme je lepo, seksa pa je malce manj. Saj ne vem ali je temu krivo vreme, ali EMÅ O 🙂

  2. Tudi o vremenu se splača pisati. ÄŒe pogledaš poročila na TV, kje se vrti največ oglasov? Pred in po vremenski napovedi. Zakaj? Ker večino ljudi to najbolj zanima pri poročilih in je gledanost takrat visoka. Vreme je vedno v trendu.

Komentarji so izklopljeni.