Pa kwa je dons s Slakom?! A ga je pil?

So besede našega dvanajstletnika, ki z nama z možem spremlja današnja Trenja. Pa hudiča naj že kdo kdaj Slaka povabi za omizje, da ne bo vedno le v “ozadju”, saj ima toliko za povedati!

A danes je res prekosil samega sebe! Pa kaj je imel delnice v Pivovarni Laško ali kaj?! Obdolževanje in napadanje je prešlo že meje dobrega okusa za nekoga, ki je v oddaji le VODITELJ in ne eden od povabljenih.

3 Replies to “Pa kwa je dons s Slakom?! A ga je pil?”

 1. @Urša; Trenja so ena redkih oddaj, ki jih pri nas z veseljem gledamo vsi trije. Tudi Slaka sem jaz v začetku zelo občudovala, počasi pa me začenja motiti to njegovo napadanje sogovornikov. No, takole bom rekla; mislim da je zelo razgledan in vsaka mu čast za izpeljavo vsakega Trenja posebej. Težko je biti tako podkovan in samozavesten, da se suvereno spopadaš z najbolj vplivnimi facami naše države. Ne samo po strokovni plati, ampak tudi po komunikativni in kako hitro in s pravim odnosom odreagirati na debate, ki se spontano sprožijo z druge strani omizja. Vendar (!) pa zavedati se moramo, da so Trenja tako dobra predvsem zaradi izvrstnega dela celotne ekipe, ki Slaku omogoči, da se ima možnost dovolj dobro pripraviti.
  Je Slak dober retorik? Nedvomno mu jezik dobro teče in očitno se dobro pripravi, a moje mnenje je, da je dober tisti voditelj (VODITELJ), ki se ne postavlja na nobeno stran, vsaj ne tako opazno, kot to počne Slak, ki nima skorajda več besede, kot gostje in ki ne jemlje teme pogovora že skoraj za osebni spor.
  Včeraj med napadanjem Å rota je bilo že pretirano in je mejilo že na osebne očitke “prijatelju”, ki ga je “izneveril” in pod pultom nekomu drugemu prodal delnice, ki jih je pred tem obljubil njemu. Najhuje pa je bilo to, da je napadal BRATA od tistega, ki ga je “razjezil”.
  Bobovnik sicer nima takšne vrste oddaje, vendar je zaradi indiferentnega odnosa in bolj mirne komunikacije, daleč pred Slakom, kar pa seveda ne pomeni, da je Slak slab …. Dober? Hmja, rekla bi, da ni ravno slab. Za TV hišo pa je zagotovo DOBER, saj jim tudi zaradi svojega skakanja in uletavanja v besedo, zvišuje gledanost oddaje.

 2. mislim, da je slak, poleg bobovnika na nacionalki, eden redkih novinarjev, ki se resnični pripravi na svoje svojo oddajo in ve o čem govori….vse drugo kar ponujajo slovenske oddaje je, milo rečeno, negledljivo; skratka, rada ga gledam in sem vesela, da dela na komercialni televiziji, saj bi ga drugače že premestili kakšne “večerne goste” intervjujat;) ampak to je že druga zgodba;-)

 3. JOj Saša, zdele sem se usedla pred računalnik, namreč zato, da se malo spočijem. Skor da bi rabila en apaurin za pomiritev. Tip mi bo požrl živce.
  Na, in odprem blog pa še pri teb Slak:) Grrrrrrrrrr….

Komentarji so izklopljeni.