4 Replies to “Rim tretjič”

 1. Saša, a to je kak poseben razlog, da ste vsi relativno resni na fotkah (razen Jake na zadnji sliki) ali je to pač umetniško poziranje?

 2. Tarzan, 🙂 pa kje vraga si našel tega Sekundka? 🙂 s to pomanjševalnico imam vedno občutek, da pišem otroku …. no, folka je bilo tako veliko, da sem bila že prav paranoična.
  Povsod jih je bilo na kile … najhuje je bilo pa na tistih stop&go avtobusih, kjer smo morali na nov avtobus čakati kar v koloni … to, da bi pa prišli v zgornje nadstropje hitreje, kot po 5h postajah in še to z močnim komalčanjem, je bila pa itak iluzija. Močno odsvetujem Rim za “krompirjeve praznike” !

 3. Bravo, se mi je zdelo, da sem na pravo struno zabrenkal in da bodo fotke slej ko prej padle na ogled 😀 😀 Fotke povejo več in bolj nazorno, je pa res, da s pisanje lahko ustvariš drugačno predstavo. In tudi fotke so čist spodobne, nekatere pa celo obetajo še kaj več.

  Je pa precej ljudi. Mi2 se že en čas spravljama v Rim, pa zaenkrat še nisva uspela.

  Aja še to, poznam ta problem izbora in nalaganja fotk 🙁 Tud mene non stop buzerirajo “kdaj bo, a že maš”. Grrrr!

 4. Ej Saša, super fotke so. Sej ti ni treba bit tko skromna 🙂

  Na uni fotki s Tomažem (no na edini) fuuuuuuuul dobr zgledaš. rdeča očala, pa rdeča torbica, super poživitev na večni sivini.

Komentarji so izklopljeni.