Shrek tretji brez Cavazze

Sovražim sinhronizacijo pa naj bo ta še tako dobra in četudi je ta v risankah. In tako sva si z Jako ogledala Shreka tretjega v različici s podnapisi. Priznam daje me firbec radovednost, kako je Slovencem uspela sinhronizacija, vendar ne dovolj močno, da bi zavila v dvorano, kjer predvajajo sinhronizirano risanko.

Hvala Jaka, da me spraviš tudi k ogledu takšnih filmov! Vredno ogleda. Vsakič! Pa naj se zdi še tako neumno, da gredo starejši brez spremstva otrok na ogled risanke, bi Shreka res priporočila vsakemu!

Nekdo na radiu HIT pravi: Ko si psihično u rit, poslušaj radio Hit ….jaz pravim, da moraš obvezno na ogled Shreka. Nasmeje!

One Reply to “Shrek tretji brez Cavazze”

  1. Ja Shrek je res fajna risanka….tudi za take malo večje otroke:) Jaz sem sicer poslušala zapeljivi in šarmantni glas našega Cavazze v podobi šarmerja mačkona in je bil prav super. Sinhronizacija je bila bolj izbira po sili razmer, ker so triletniki pač še nevešči branja podnapisov. Saša me je sicer opomnila, da bi jimjaz potemtakem morala brati podnapise in jim razlagati, ampak hej, kje pa je potem užitek zame???:)

Komentarji so izklopljeni.