16 Replies to “Time out!”

 1. ali ne pomeni “time out” premor? ali pa je to odmor? moram vzeti Toporišiša v roke?
  kakorkoli že: človek se vsega hitro vsega navadi; tako se tudi navadi brati določene bloge ali zvečer pred spanjem ali ob jutranji kavi ali pa kot time out med delom; in potem, če tistega kar si navajen kar naenkrat ni, potem si moraš hitro najti nadomestilo; Saša, spoštovali smo tvoj time out in te pustili na miru, posiljevanje oz. “teženje” itak nikamor ne pripelje, kajne?

 2. Se pridružujem mnenju Å pele. Sem vsak dan malo pogledala, priznam moji večeri so malo bolj prazni. No, kakorkoli, vesela bom če se boš vrnila, če se pa ne boš, pa itak ti najbolje veš zakaj je temu tako.

 3. no, no, pa si se le pojavila 🙂
  jaz nisem nič spodbujala, ker tudi sicer nerada drezam v ljudi, če hočejo malo miru 😉
  ampak sem pa vesela, da bo spet kaj dogajanja!

 4. Hvala vsem, ki ste mi namenili teh nekaj spodbudnih besed.
  Se pobiram in bom prišla “nazaj”.

  @mojcej; ni me nihče užalil.
  @sunshine; tudi meni ni bilo 🙂
  @MC; pičil me ni komar, ampak prijateljica. Ne, nihče me ne toži in vem, da se je na Blogresu vreme omenjalo v tem kontekstu, vendar je res, da pri banalnosti mojega primera, pride skorajda v poštev pisanje, kjer se piše le še o tem.
  Juhej za Blogres. Å e dobro, da ne bo kasneje, ker potem pa ne bi mogla priti.

  Karmen je imela insiderske informacije 😉 …. Ne, ne, ni bila vpletena v “težavo”, le okrog ovinka se je informirala 🙂

  @Žiga; itak ti po svetu vandraš, prijatelji pa v težavah 🙂

  @Drmagnum; kakšna je pa razlika?

  @Ateistek; hvala za lepe besede. Itak pa jaz ne morem brez vas, to je dejstvo. Pa saj se nisem distancirala od blogov in branja blogov, le pisati sem prenehala. Do podobnih zaključkov sem prišla tudi jaz, zato se vračam na blogersko sceno. No, vseeno sem se nekaj le naučila in iz tega prihajam pametnejša in izkušenejša. Bom še kaj pisala na to temo.

  @Mojca; kaj pa če je vse skupaj bil le test? Da vidim kdo so moji redni bralci in kako redno me kdo prebira in kdo bi me sploh pogrešal? 😉 Ampak: kramljanje? A nisem bolj jaz blebetala, vi pa na vsake 5 let uletavali s kakšnim kratkim stavkom 😉 ?

 5. Ej, Saša, prav žalostna sem, ko sem danes po tednu dni odprla tvoj blog – PA NIÄŒ! Saj te razumem…
  Pač tvoje pianje mi je priraslo k srcu in močno bi pogrešala tvoja kramljanja z nami. Upam, da kmalu spet kaj preberem!

 6. Saška, pa saj ne moremo brez tebe in ti brez nas, ne?

  Hm, kak mesec nazaj, je tudi mene zagrabilo, da pravzaprav nimam motiva pisati blog zaradi nekih osebnih okoliščin…Vendar, to lahko pomeni samo, da je nekaj narobe z mano in ne s pisanjem…

 7. Ta novica je prisla v Burkino Faso in me je tako sokirala, da sem se zasekiral in mocno upam, da se mi javis via emaila.
  Glavo pokonci, punca!
  Ti povem, ko vidis zgodbe tu, se nehas sekirati za dolocene stvari.

 8. Saša, kaj te je pičilo? To o vremenu je rekel pravnik, ki nas je strašil, zaradi česa vsega je možno tožiti blogerje. Pa te ja kdo ne toži? Ali pa si samo slabe volje zaradi današnjega vremena?

  V tolažbo ti lahko povem, da bo letošnji Blogres 20. in 21. junija.

Komentarji so izklopljeni.