Naslednjega Viktorja kamermanu, prosim!

A se podeljuje Viktor za posebne dosežke? Kajti, če se, potem mora naslednji iti v roke kamermanu oz. mešalcu, ki ureja Trenja!

Včeraj smo se nasmejali do solz. Walter Wolf nas je zabaval s svojimi izjavami v tolikšni meri, da sem končno spet padlanot … v Trenja tokrat. Trenja sem imela dokaj rada od začetka, nato pa mi je nevrotičen in rahlo preagresiven stil Slaka začel malce najedati potrpljenje in Trenja sem poslušala le še z levim ušesom in vogalom levega očesa1. Tako je bilo tudi včeraj, vse dokler ni besede dobil Walter Wolf. Stari je faca, ni kaj!

A še večja čast gre za moje pojme ljudem v ozadju. Trenja so zanimiva (ali obratno) tudi ali celo predvsem zaradi njih.

Po njihovi zaslugi sedaj vemo, da si gospa urednica revije Manager grize nohte. OK, ima pač stresno službo 😉 , a pred kamero si tega res ne bi smela dopustiti. Saj si tudi jaz vrtam po nosu2 pa bi se tega vsaj v studiu vzdržala.

Gospod Lucu pa je širni Sloveniji pokazal kaj si misli o gospodu Wolfu. Oh, ja, najbrž si sedaj puli še tistih nekaj las, ki jih ima. Nesreča, nesreča, če te kamera takole ujame!

Gospe in gospodje, če si vrtate po nosu, grizete nohte, delate grimase in niste najbolj strpne narave, potem vam svetujem, da naslednjič par čokolad pod pazduho pa vsakemu kamermanu po eno še pred snemanjem. Če se vam že zalomi in ne zdržite vsaj eno uro in pol brez praskanja, vrtanja in zehanja, da se ob takšnih vaših spodrsljajih kamermanu vsaj malce otopli srce in vas ne vrže levom že ob vašem prvem in morda edinem kiksu.

Konec koncev pa: it’s only business

 1. ja, ajde tako imam obrnjen laptop, kadar sem doma []
 2. no, ajde, ne lih .. ampak prispodoba je super, a ne []

3 Replies to “Naslednjega Viktorja kamermanu, prosim!”

 1. “Majkl bo na koncu zmagal, vam povem” – ob poslušanju komentiranja Formule 1 Walterja Wolfa se lahko pošteno nasmeješ 🙂

  ÄŒeprav je hecen, pa se mi zdi, da je imel izmed včerajšnjih gostov še najbolj razjasnjena stališča ter vrednote.

 2. Jaz sem trenja pogledal danes preko računalnika. In da, bilo je zabavno. Lucu očitno Wolfa ne mara, ampak Wolf se zaradi tega ne sekira. On ima kreditne kartice, z neomejenim imetjem:)

  Res je faca, kadarkoli se pojavi govori, da ga je zabavno poslušati.

 3. Ampak, a veš, da sem tudi sama ravno o tem razmišljala!
  Ponavadi mi grejo Trenja tako na q…, da penim na Tomaža, kako lahko to gleda. On se zabava, mene pa Slak živcira.
  A včeraj… je bla res zabava. (me je bilo prav strah, da bo Silak (tako mu mi rečemo) skakal Wolfu v besedo, a mu začuda ni)!

  Lucu pa je slab novinar, če takole očitno pokaže, kako ga nekdo dolgočasi oz. najeda oz…

Komentarji so izklopljeni.