Eto, vedela sem, da obstaja močna in večna ljubezen!!!

Sem romantik. Ja! Rada gledam romantične filme in se ob njih popolnoma raznežim in včasih … za trenutek …. za majhen majceni trenutek ….. verjamem, res verjamem, da obstaja večna ljubezen in da obstajajo princi na belem konju.

In danes imam to potrjeno!

Jah, ta princ ni ravno poročen z mano … pa v bistvu ni niti princ, prej mogoče princesa ….. no, ampak po vseh lepotnih normativih bi to teto tudi res prav težko uvrstili med princese 🙂

A vseeno zgodba je nadvse romantična in lepa in ni Grimmova. In je čisto resnična. No, če gre verjeti televizijskim posnetkom. Tako kot ponavadi sem tudi danes le z enim ušesom in enim očesom1 spremljala dogajanje na televiziji. In v enem trenutku ujamem informacijo o gospodu iz Poljske, ki se je po 19 … devetnajstih …. DEVETNAJSTIH letih zbudil iz kome!
Informacij pred tem nisem slišala ….kao neka nesreča in ata je pri svojih štiridesetih padel v komo. Teta je ostala s štirimi otroki in atom, ki je vseh 19 let ležal z odprtimi očmi in …. ja, … in nič. A ta teta je verjela, da se bo nekoč zbudil. Halo??!!!

Ne moreš verjeti! Resnično je gospa ob svojih štirih otrocih, vseh 19 let doma negovala še tega uspavanega princa Trnuljca. Baje ga je masirala in mu mogoče dala še kakšen poljub v upanju, da se bo zbudil.

Potem … ja spet nisem pozorno gledala televizije ….. ampak so ga kao odpeljali v bolnico in tam je stric začel nekaj migati …. in se je zbudil.

Ata se sedaj čudi kaj vse se je v tem času sremenilo in se počasi vklaplja v normalno življenje. In na koncu oba povesta, da imata le to željo, da se z roko v roki kmalu sprehodita po ulicah njunega kraja.

Pa če to ni lepo in nadvse romantično!

  1. hvalabogu za takšno razporeditev, kjer imamo kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo v enem prostoru []

3 Replies to “Eto, vedela sem, da obstaja močna in večna ljubezen!!!”

  1. Ja, pa saj bi najbrž tud ta tamrtev stric, sam kaj ko ji ni mogel povedati, naj si že najde koga drugega, njega pa odklopi 😉

  2. No, ne vem…ja lepo, da je ljubezen tako močna, da ostajaš z nekom 19 let, nekom, ki je pravzaprav mrtev, če lahko tako rečem. Po drugi strani pa…bi jaz svojemu drgameu želela, da si morda ustvari novo življenje, medtem ko jaz spim. To bi bil šele dokaz ljubezni a ne, ko nekomu želiš več, kljub temu, da ga imaš rad 😉 ?

  3. Aha, naša dva sta tudi budno spremljala ta prispevek in očitno se je zadeva usedla tudi v Tomževo srce, kajti danes je omenil prav to zadevo. Povedala sta mi tudi to, da je baje stric padel pod nek vlak ali nekaj takšnega, ko je delal na železniški postaji.

Komentarji so izklopljeni.