Vsemogočni Bruce, Evan, Bill …

ja, ja …nekoč Bruce, tokrat Evan,…. najbrž pa bodo čez čas postali vsemogočni tudi kakšen Bill, John ali Adam.

Ja, pač delam cele dneve, imam internet povezavo, vendar prav malo časa za razmišljanje ali celo sestavljanje kakšnih bolj poglobljenih tekstov in ob 1h ponoči, ko sem končno “out of duty”, sem preveč utrujena, da bi še kaj zapisovala … tako, da bom danes med pavzo izkoristila priložnost, da opišem film, ki sem ga sicer videla v Ljubljani, preden sem odšla na tole zahtevno službeno dolžnost.

Vsemogočni Bruce z Jim Carreyem, ki sem ga videla pred leti, me je navdušil. Zanimiv pogled … seveda ameriški 🙂 … pogled na boga in pa seveda izvrsten performans Jima Carreya, mi je dolgo ostal v spominu in na to temo sem nekoč celo navezala neko svoje razmišljanje.

Tokrat sem bila skeptična, ker v Vsemogočnem Evanu v najavi ni bilo ne duha ne sluha o Jim Carreyu, vendar me je Jaka (seveda on to zna) prepričal, da je tudi Steve Carell odličen komik.

Ohja! Jaka je bil navdušen, jaz pa niti slučajno. Lepo vas prosim, le kako naj me v dobro voljo in v smeh spravi kup ptičev, ki poserjejo neke pomembne ameriške glave in nekaj opic, ki pomagajo pri zabijanju žebljev? Idejo o prevzemanju božjega poslanstva je že obrabil Bruce, torej kaj še preostane za ubogega Evana in kaj bodo imeli na razpolago šele Bill, John in Adam?

Ne, na naslednjega vsemogočnega ne grem več, četudi bo ta na sporedu čez kakšnih 5 let, ko se Jaka itak ne bo želel več nikjer pokazati v moji družbi in bo morda milostno predlagal, da bi me morda pa ravno tega popeljal pogledati. No chance!

2 Replies to “Vsemogočni Bruce, Evan, Bill …”

  1. Filma si sicer nisem ogledala, a mislim, da res ne bom veliko zamudila, kar tvoj komentar samo potrjuje. Bi te pa prosila, če mi lahko poveš, zakaj naj bi pa se zgodil še en vesoljni potop…Å e en Noe? ÄŒlovek bi pričakoval, da bo bog bolj izviren in bo človeštvo naučil kozjih molitvic s kakšnim drugim pristopom 😉

Komentarji so izklopljeni.