Končno sem gledala film za svojo dušo

Ne bom šla po vrsti. Čeprav sem že dva dni nazaj gledala Zodiak, se mi o njem ne da prav na veliko pisati …mogoče kdaj kasneje, saj film ni bil slab …ampak včeraj sem si ogledala film, ki mi je bil res všeč.

Jaka je ta teden na morju, v Portorožu z mojo mami in njegovo sestrično v drugem kolenu (kot se je Jaka sam izrazil za hči od moje sestrične). Torej čas, ko midva s Tomažem končno lahko izbirava filme po svoji izbiri. In kaj naj izbereva v ponudbi Spider manov, x manov, Hanibalov in podobne krame? 🙁 Bogve veliko časa nimava, ker Jaka v petek že končuje svoje prvo dopustovanje, zato je treba pač na hitro nekaj izbrati …poleg tega pa nisva ravno tipa ljudi, ki bi si karte nabavila vnaprej in potem točno ob tisti uri prišla v dvorano. Ne, naju prime, se zapeljeva do Koloseja ….če je kaj prebavnega na voljo, greva v kino, drugače pa domov.

Danes sva se tam znašla ob pol devetih ….mimogrede ….tam sem srečala Sunshine, ki se je poskušala pošaliti na moj račun, da že dolgo nisem bila v kinu in v dokaz, da redno spremlja moje filmske kritike, navedla da sem nazadnje gledala Spider mana. Wrong baby! Å ola za barabe je bila opisana zadnja. 🙂 ….da se vrnem na izhodišče: 10 do devetih je bila na programu edina današnja predstava Zadnji poljub.

Mega film. Ireni odsvetujem ogled, ker rahlo diši na Fižolova polja 🙂 …. ne, resno, film je opredeljen kot romantična drama in točno to tudi je. Ni komedija, čeprav se ob določenih situacijah prijetno nasmejiš, govori o ljubezni, vendar je to vsekakor drama. Resen film o resničnih odnosih, relacijah med partnerji. Komično, vendar prekleto realno.

Močno priporočam.

8 Replies to “Končno sem gledala film za svojo dušo”

 1. V Koloseju nazadnje gledal Vojno zvezd, 2 del. Z bratrancem in parimi njegovimi kolegi (prijatelji mogoce, kaj pa vem).

  3ji del sem hotel it gledat z neko posebno osebo. Pa ni bila za to.

  Izgleda da ni bila posebna oseba.

  Mi je bil pa 3ji del vsec. Sem ga dobil od “kolega” na DVDju. Od bivsega sodelava tiste “posebne” osebe.

  Kako je svet majhen.

 2. Sploh se ne spomnim Fižolovih polj ampak, da meni ne bi bil všeč film z Redfordom, zelo dvomim. Dejstvo je, da z mojim nimava istega okusa za filme. Tale film si bom šla pogledat, žal v Komuno, ker v Koloseju ne igra več. Prebrala sem scenarij, ki je pisan na mojo kožo. Rada imam ljubezenske, psihološke drame, analiziranje partnerskih odnosov (tudi po knjigah posegam v tem stilu), sovražim pa akcijske filme. Zato pri nas gledamo filme Edo in Anja -akcije, trilerji, grozljivke, midve z Majo pa obvezno psiho drame, ljubezenske filme. Iz firbca pogledamo kakšne a la Oceanovi. Skupaj gledamo le dobre komedije.Zato je DVD za nas idealna rešitev.

 3. Hvala za priporočilo. Film, ki mi je po dolgotrajni suši le prišel do živega, je Favnov labirint. Saj še sama ne morem verjeti, ampak po licih so mi polzele solze. Resnično lep film. Oceanovih 13 sem gledala včeraj. Kar se mene tiče, nič posebnega.

 4. škoda, ker smo tako prepljavljeni s to holivudsko prodikcijo. In istočasno hvalabogu za DVDje. Midva sva zadnje cajte čist mahnjena na azijsko kinematografijo… poezija. Filme, ki jih v Ljubljani skorajda ne vidiš. Razen, če se niso časi kaj spremenili…

 5. ko sta s tomažem sama, gledata filme…zanimivo…;D

  jaz sem drugače tudi rahlo filmofil, nazadnje gledal shooter=strelec…po zelo dolgem času eden od boljših akcijskih filmov…vsaj za mene, ki sem rasel z rambom in komadosom…in rambo je pičkica v primerjavi s tem filmom…:D

 6. Ma, saj nisi prav blazno zgrešila. Saj je težko takole iz glave ustreliti kaj je bilo zadnje in kaj predzadnje. Si bila kar dobra 🙂
  Je bilo tvojih Oceanovih 13 dobrih? Vredno ogleda?

 7. Vzamem nazaj! Očitno je bil Spiderman zadnji o katerem sem tu brala, ne zadnji ki si ga ti gledala. 😳 Sicer bi mi pa lahko že v kinotu povedala da sem se zmotila, ne da me zdaj tu javno osramotiš pred vsemi. 😉 Just kidding of course. Očitno sem res zabljuzila. 😉 Me pa veseli, da sta uživala v filmu.

Komentarji so izklopljeni.