Zastonj ogled filma Transporterji. Vauuu!

Tudi Kolosej je prišel do spoznanja, da smo blogerji dober in poceni način oglaševanja. Bravo! In tako je na svoji strani objavil vabilo, za pridobitev zastonj vstopnic. Pred dvemi dnevi sem dobila vabilo in opozorilo na to (saj drugače itak tega na Kolosejevem spletu ne bi opazila) od blogerke Tjaše.

Tjaša je vedela komu naj tako stvar pošlje naprej, saj jaz na svojem blogu objavljam opise filmov, ki jih vidim, filme pa itak nikoli ne snamem iz neta, ampak si jih lepo in po pravilih ogledam v Koloseju. In gledam skorajda vse …. no, ja …. grozljivk ne, pa tudi najbolj otročjih risank ne več … pa tudi do kakšnih kvalitetnejših dram malce bolj težko pridem. Vse to pa zato, ker kot prvo filme gledam zelo rada, ker si doma za to pravzaprav ne vzamem več časa … takšnega, da bi lahko dve uri sedela pred televizijo ne pomnim, kdaj bi ga nazadnje, ….. pa tudi zato, ker se mi zdi obisk kina dogodek, saj ga spremlja pogovor pred in po filmu pa še kakšna pijača in morda še kakšen prigrizek. Predvsem pa hodim v kino zato, ker to obožuje naš sin Jaka. In seveda ima njegov okus prednost, sicer pa me veseli, da se mu tudi ta vse bolj spreminja in morda bomo v naslednjih dveh letih lahko počasi ukinili vse Spider, Super in Bat man-e in si morda celo ogledali kakšen film, kot je bil La vie en rose.

Glede Transformerjev pa takole: hmja. Predfilm sem videla in jasno: ni me ravno navdušil. Kr eni veliki roboti ipd. Halo?! Tako, da bi obisk takšnega filma prišel v poštev res v skrajni sili, ko bi z Jakom res vsa nesrečna stala pred seznamom filmov, ki se predvajajo, zunaj bi padala toča, midva pa bi itak že veliko večino ostalih filmov videla. Pa še takrat bi ga najbrž poskušala pregovoriti, da greva raje v Subito na kakšno pizzo. 🙂

Ampak glede na to, da se na to stvar vabi blogerje, se mi je stvar zazdela zanimiva predvsem s stališča, da bo dvorana polna ljudi, ki jih najbrž poznam le preko nihovih pisanih tekstov. Podobna stvar, ki me je pritegnila na Blogres.

Vendar pa bi sedaj morala nekaj početi …. se prijaviti na Koloseju pa napisati nekoga novega, pa ga linkati …pa pisati mail, potem naj bi me pa oni poklicali ….???? Ej, Kolosej, kaj komplicirate za tisti 2 karti?!!! In potem naj bi baje za pridobitev teh dveh kart stala v vrsti in MORALA iti v kino ravno tisti dan ob tisti uri? Ne hvala. Morda pa pridem takrat naokoli in si karto kupim po redni ceni. Če ne za ta film pa za kakšen drug. Ti dve karti pa bom raje podarila komu, ki ni bloger, saj lahko, kajne?

Eto, reklamo sem jim pa vseeno naredila, saj podpiram takšno stvar, le da bi jo morali malce izpiliti. Naj dajo po 20-50 kart tistim blogerjem, ki imajo veliko obiska na svojih straneh pa naj oni sami naredijo akcijo in razdelijo karte! Had je že eden takšnih, ki je zopet pokazal svojo pripravljenost pomagati takšnim, ki podpirajo blogerje in je reklamo objavil na svoji strani pa ga najbrž tudi ne bo na predstavi. Ali pač?

Če ni jasno iz konteksta …še to: povabila sem Jako seveda. In on pravi, da gre na Transformerje. Oh, ja, zdaj pa mam 🙁

2 Replies to “Zastonj ogled filma Transporterji. Vauuu!”

Komentarji so izklopljeni.