Ful gas 3

Share Button

Ob petkih pri nas končujemo z delom ob 3h … ja, ob četrtkih pa podaljšamo za eno uro na peto … in ponavadi je v petek ob 3:01 pred vrati … ups že ZA vrati … totalna gneča …. vsi hitijo domov. Podobno je bilo ta petek in podobno sem jaz ob štirih še vedno čepela v pisarni in zaključevala z delom. Deževalo je in Jaka je izrazil željo po kinu in vse je kazalo tako, da bo tokrat z njim na ogled filma odšel Tomaž.

Ne vem točno kaj se je dogajalo v prostorih Koloseja, kajti v tem času sva s kolegom, ki se je uro po svojem odhodu vrnil v firmo in me obvestil, da je razmišljal med potjo domov, da bi čez vikend lahko imeli poplavo, kajti pred odhodom je stopil v spodnji WC (ki ga jaz nikoli ne uporabim), si umil roke in opazil, da je umivalnik zamašen, iz pipe pa kaplja. Še dobro, da se je vrnil, kajti umivalnik je bil že poln vode in glede na to, da je bil zamašen sifon, bi v ponedeljek res imeli zabavo v firmi. No, moje bivanje v firmi se je podaljšalo še za kakšno uro, ko sva s kolegom poskušala najti rešitev in na koncu poklicala gospoda, ki nam varuje prostore. Gospod je bil zlat in še tisti “stare šole”, ki še zna uporabljati šraufenciger izvijač in podobne inštrumente. Urejeno!

Kličem svoja fanta, ki me obvestita, da me tako dolgo ni bilo, da sta naredila svoj scenarij in kupila za Tomaža karto za Ljubezenski recept (morte misl’t 🙂 ), za naju z Jakom pa karti za Ful gas 3. Ej, sem bentila! Ma ne spet ena bolana komedija! Zakaj moram biti vedno jaz tista, ki trpi uro in pol ali več?!

Film je bil super! Nasmejala sem se do solz. Preprost humor z primesmi akcije, ki v filmu, ki ne poskuša biti smrtno resen, nekako paše v dogajanje. Nekaj dobrih štosov je bilo sicer prikazanih že v predfilmu, vendar sem se jim še vedno od srca nasmejala.

Le nekaj predlagam vsem, ki si želite film resnično ogledati: ne pojdite v kino ob petkih ali sobotah! Predvsem ne na ogled akcij ali komedij! Dvorana je polna otrok, ki praznujejo rojstne dneve in od teh skupin sta morda le dva zainteresirana za ogled filma, ostali pa v dvorani zapravljajo čas.

Morda ideja za Kolosej; ponudite nižje cene kart za skupine in takšne natrpajte v manjšo dvorano, ki bi bila namenjena le predvajanju filmov, ki so kot naročeni za praznovanje rojstnih dni. Pa kakšne 3 velike in močne varnostnike notri 🙂